Viaţa după ProTV: Ce fac vedetele care s-au "eliberat" din trust?

Plecarea lui Adrian Sârbu de la şefia CME, compania-mamă a Pro TV, a însemnat încheierea unui capitol important din existenţa postului TV. Nemulţumite de condiţiile impuse de noii şefi, o mare parte din vedete au ales să părăsească televiziunea unde, multe dintre ele, au cunoscut celebritatea.

Pe lângă nume importante care au contribuit la dezvoltarea trustului Media Pro precum Maria Apostol (Director Marketing & Corporate Affairs Pro TV), Andrei Boncea (Director General Media Pro Pictures), Ruxandra Ion (producătoarea telenovelelor de la Acasă TV), Elena Petre (Director Executiv Pro TV), Doina Gradea (Director Pro TV Internaţional), un număr mare de vedete precum Ştefan Bănică, Loredana Groza, Iulia Vântur, Horia Brenciu şi Monica Anghel au încheiat contractele cu postul din Pache Protopopescu.
1 din 6

Echipa emisiunii "Serviciul Român de Comedie"

Primii care şi-au anunţat plecarea după demisia lui Adrian Sârbu au fost cei din echipa emisiunii "Serviciul Român de Comedie" (SRC), care au semnat cu Antena 1. Printre vedetele care fac parte din echipa de la SRC se regăsesc Gina Pistol, Jojo, Toni Grecu şi Monica Anghel. Debutul emisiunii la Antena 1 a avut loc pe 26 martie şi l-a avut ca drept invitat pe Horia Brenciu, fost component al juriului de la Vocea României (Pro TV). Prima ediţie e emisiunii a fost urmărită, în fiecare minut, de 1,1 milioane de români, fiind întrecut însă de meciul Astra – Petrolul, de pe Pro TV, din semifinalele Cupei României, cu o audiență de două ori mai mare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod