Vedetele au luat cu asalt circuitul de off-road de la Ciolpani, cu ocazia lansării filmului „Mad Max: Drumul Furiei“

Pe 9 mai, la ora 12.00, pe circuitul de off-road de la Ciolpani, reprezentanţi ai presei şi un număr impresionant de vedete au salutat lansarea filmului „Mad Max: Drumul Furiei“ în România prin adrenalină şi manevre extreme la „Mad Max Day Out“.

Freeman Entertainment, alături de Top Cross TCS, Suzuki România, Titan Machinery şi clubul de off-road CORBB 44 le-au oferit tuturor celor prezenţi la eveniment o aventură pe cinste, provocându-i să conducă sau să fie copiloţi atât pe circuitul profesionist de motocross, cât şi pe cel de off-road, unde i-au aşteptat cele mai spectaculoase maşini de competiţie.



Dorian Popa, Matteo, Vladimir Drăghia, Ilinca Vandici, Roxana Ciuhulescu, Cosmin Seleşi, Adina Galupa, Dan Cruceru şi Răzvan Simion şi-au luat inima în dinţi şi au participat la probe de motocross, au experimentat condusul maşinilor de off-road pe un circuit profesionist.

Invitații prezenți la evenimentul de pre-lansare al filmului „Mad Max: Drumul Furiei“ au avut ocazia să testeze calitățile modelului Suzuki Vitara în off-road.

La acțiune au mai luat parte Vali Duțu și Nicu Stancu de la CORB 44 (Club Off-Road București).



De asemenea, invitaţii au putut testa în acest weekend un spectaculos tractor articulat pe roți cu tracțiune integrală, Case IH Steiger 600 HD, pus la dispoziție de Titan Machinery, unic importator și distribuitor al mărcii de utilaje agricole Case IH în România.

11 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod