Vedete România: Top 6 cei mai plictisitori bărbaţi

Încearcă să pară haioşi dar nu le iese, încearcă să pară inteligenţi, dar reuşesc să fie plaţi şi plictisitori, li se citeşte emoţia pe faţă atunci când sunt în faţa unui microfon, ştiu un singur lucru şi pe acela îl exploatează din plin, nu reuşesc să facă progrese şi obişnuiesc să trăiască din trecut.

Aceasta este în câteva cuvinte descrierea cea mai potrivită pentru a-i caracteriza pe bărbaţii despre care vom discuta astăzi.
Sigur, au şi ei calităţile lor, însă din cauza faptului că sunt extrem de plictisitori din varii motive, ai tendinţa să faci abstracţie de lucrurile care ar fi putut vreodată să-i facă atrăgători.
1 din 7

1.Lucian Mândruţă şi încercările repetate de a fi haios

Fostul prezentator al Observatorului de la Antena 1 este tipologia perfectă de bărbat care se potriveşte acestui top, de aceea a luat locul 1. La ştiri nu era zi în care să nu se bâlbâie, facând deliciul telespectorilor fideli de la Cronica Cârcotaşilor, apoi a încercat un scandal media ca să-şi promoveze emisiunea "Nimic important" care, intrată în grila Antenei 2, nu a reuşit decât să-i provoace coşmaruri lui Mihai Gâdea din cauza audienţei foarte proaste, 0,6 puncte de rating. Dacă-l urmăreşti pe Lucian Mândruţă vei remarca din start: vocea - mult prea ridica decât ar fi necesar, tonul - mult prea apăsat decât ar fi necesar şi încercarea continuă, dar eşuată, de a spune glume, de a fi amuzant.
29 August 2011
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 8 Sep 2011, 10:40
    Andrei Zaharescu e sarmant!

    Nu-i adevarat! Daca sotia lui Andrei e o scumpa si o fata desteapta, asta nu inseamna ca minimalizam valoarea sotului. Aici ati gresit to-tal-men-te ! Ne place de Andrei si cuplul lor este emblematic! Cereti-va scuze!

    0
    0

  • lea pe 30 Aug 2011, 11:44
    Lucian Mandruta

    Ce fata de Mr. Bean are Lucian Mandruta in poza.

    2
    0

  • ALEX. pe 29 Aug 2011, 23:30
    BIRFA,BIRFA...

    CIND VETI AJUNGE UNDE SUNT EI POATE CA VETI AVEA DREPTUL 1% SA-I JUDECATI TATELOR DIN PIATA.

    0
    0

  • elenush05 pe 29 Aug 2011, 17:49
    observatie..

    am observat ca unele comentarii au fost sterse.mai bine stergeti si articolul,care oricum inspira multa PLICTISEALA! si ca raspuns, Nimic important era o emisiune care incerca sa promoveze cultura, intelegeai ceva din acea emisiune.sau,oare ,emisiunile fara silicoane,pentru voi,sunt plictisitoare?!

    3
    0

  • Ileana Cosanzeana pe 29 Aug 2011, 17:28
    lasati balivernele. sunt praf gagii

    pentru ca o au foarte mica! de aceea si accepta sa fie tropaiti de fufele lor! sunt prosti, inculti, superficiali, autosuficienti, ingalati, burtosi, slinosi, suncosi, cefosi! au langa ei niste fufe cu gura mare, agresive pt ca sunt nefacute, au tot timpul ceva de spus peste ei, au comentarii, au pareri. o femeie care are pretenii de la ea nu sta cu unu ca duban sau mandruta sau zaharescu... dar cine se aseamana se aduna. ingalatul de duban cica este actor... asa arata un barbat tanar si actor pe deasupra. trebuie sa fii tare nesimtit.

    3
    2

  • Iuliana pe 29 Aug 2011, 15:03
    Gresit

    "Lucian Mândruţă şi încercările repetate de a fi haois"? Si cel care a scris este foarte HAIOS:))))))

    0
    2

  • victoria pe 29 Aug 2011, 14:06
    nu chiar

    Lucian Viziru nu mi se pare plictisitor,e chiar dragut,are un zimbet foarte frumos,si e bun si in calitate de prezentator si de actor.Mihai Treistariu are o voce frumoasa,da e cam aiurit,nu stie de ce sa se apuce,are nevoie de un imbold si va face treaba buna

    1
    2

  • LittleMissSunshine pe 29 Aug 2011, 12:18
    70% de acord.

    Partial sunt adevarate afirmatiile facute la adresa lor,dar nu trebuia sa ii criticati atat de dur.Nu cred ca exista un etalon pe care sa il comparam cu cei din articol.In mare parte,da,sunt cam plictisitori toti,si nu au realizat mare lucru in cariera(exceptie Mihai Albu), dar asta nu inseamna ca trebuie sa ii punem la zid pentru asta.

    8
    1

  • dora pe 29 Aug 2011, 11:27
    cam rautacios

    in ceea ce-l priveste pe Mandruta, sunt de acord cu tot ceea ce s-a scris. tipul asta mi s-a parut intotdeauna insipid, dar foarte rautacios. despre ceilalti sunt de acord doar partial. fiecare e bun la cate ceva. nu toti pot fi macho sau cocote.

    6
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod