Vedete România: Top 5 coafuri oribile

Unei vedete îi stă bine atunci când iese în evidenţă. Dacă nu este în prim-plan nu se numeşte vedetă. Dacă nu şochează nu are ce căuta pe prima pagină. Dacă nu este implicată într-un scandal, atunci nu există. Aceasta este mentalitatea după care se ghidează lumea bună a României şi, ca nu cumva să fie "exmatriculată", se comportă în consecinţă.

Fie că aleg machiaje stridente, fac declaraţii ameţitoare pe care nici măcar ele nu le înţeleg sau se pozează în fel şi chip, vedetele de la noi trebuie neapărat să epateze.


Părul, de asemenea, este un aliat de nădejde în lupta vedetelor din România pentru a câştiga notorietatea absolută, deşi uneori pare să fie tocmai invers. Îl chinuie, îl întind şi îl modelează doar, doar vor ajunge cât mai în faţa bliţurilor camerelor de filmat. Avem şi exemple...
1 din 6

Ana Maria Prodan, adepta unei freze extreme

De când s-a lansat în showbiz, Ana Maria Prodan este adepta unui bob... artistic. Vorbim, bineînţeles, despre nişte suviţe rebele care, înainte de a fi scoase în lume, sunt "presate", la propriu, în zig-zag.
20 Mai 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Monica pe 21 Mai 2011, 20:22
    HORROR

    Cu adevarat oribil..nu e nimic mai dizgratios decat o femeie rujata strident si careia i s-a sters rujul pe linia buzelor...Grose!! Si in orice caz, chiar daca asa-zisa sedinta foto (poza e total neprofesionista) era in 'gluma', lumea e curioasa sa afle pe ce fond era 'gluma'...estetica uratului cumva? Sau a penibilului?

    4
    1

  • ade pe 21 Mai 2011, 01:13
    coafuri oribile?

    "doamna" Plesa nu consider k are probleme cu coafura ci mai degraba cu capu..nu stiu daca a observat cineva ca poarta o cruce cu capu in jos..si ala e semn de satanism..rusine..sincer..

    9
    4

  • alya_27 pe 20 Mai 2011, 22:18
    parere

    Intr-adevar sunt oribile coafurile prezentate! Cel mai rau mi se pare faptul ca "doamnele" cu pricina refuza categoric sa se lase pe mana unui stilist priceput si au impresia ca gusturile lor in materie de coafura sunt absolut deosebite si avantajoase pentru fizionomia mutrei din dotare.

    3
    5

  • reallife pe 20 Mai 2011, 19:21
    ORIBIL

    Femeile astea chiar sufera de,, bagarea in seama,,.Problema cred ca o au si stlistii care in disperarea lor de a castiga bani recomanda numai tampenii .Si am impresia ca unele persoane au acasa oglinda fermecata altfel nu-mi pot explica cum de nu-si dau seama ca sunt hidosi in unele situatii

    2
    4

  • ionelala pe 20 Mai 2011, 11:02
    UaUUU!!!

    Isi merita locul in fruntea clasamentului!! :D

    3
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod