Vedete România: Top 10 sâni obraznici

Se spune că imaginea contează indiferent de ce capacităţi intelectuale ai. Experienţa din media ultimilor ani ne face să spunem clar că această zicală este mai mult decât adevărată. Vedetele îmbrăcate la costum şi rochii de seară pe care le vedeam la TV în timpul emisiunilor din perioada comunistă şi imediat după Revoluţie au dispărut definitiv, locul lor fiind luat de artiste din ce în ce mai dezbrăcate care uneori, pur şi simplu accidental, se dezvelesc de tot. Nici realizatoarele TV nu au pierdut ocazia să ne... sugereze ce forme perfecte au, iar în cazul fotomodelelor hainele au fost aruncate din prima.

Aceste imagini nude ne-au inspirat să realizăm astăzi un top al celor mai... obraznici sâni... de vedetă, din România.
1 din 11

1. Sânii Andreei Raicu provoacă multe controverse

Mulţi sunt cei care nu pot spune clar dacă vedeta are sau nu o operaţie estetică la sâni, cert e faptul că bustul ei e apreciat de toată lumea. Chirurgul George Ciolacov declara pentru Agenda.ro: "Din poze nu putem aprecia dacă are sau nu implant mamar, în caz că are, merită nota 9".
28 Martie 2011
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sorina pe 24 Aug 2011, 01:07
    Andreea Banica

    Andreea Banica are super sani si e frumoasa rau

    3
    1

  • stefy pe 13 Iun 2011, 03:57
    lol.

    Andreea Marin NU are silicoane. Uitati-va la videoclipul melodiei Te iubesc femeie (filmat in 2002) si o sa vedeti ca sanii ei sunt la fel. Stiu ca pe unii ii roade invidia...ca este o frumusete naturala, dar e strict problema lor. :))

    0
    3

  • nircea pe 2 Iun 2011, 12:54
    hop si-ase...

    orise-ar face orise-ar dreje....andrea banica ,are un aer de soldoveanca tzatzista....si un sot immmmbecilllos.....

    2
    4

  • teodora pe 28 Mar 2011, 23:34
    preocupare "nationala"

    "Are Andreea Marin silicoane sau nu?" echivaleaza cu "Care este salariul Andreei Esca?" :)) Eu zic sa-l intrebati pe sotul ei, Stefan. El stie cel mai bine. Oricum, mie imi place de femeia asta. Valoarea nu sta in silicoane.

    15
    2

  • lovesikk pe 28 Mar 2011, 17:28
    :)

    ai sa fim seriosi dk le aratati pe alea cu silicoane.asa e si logik k na.aratati`le numai pe cele cu sanii naturali:);)

    4
    0

  • Hapi2233 pe 28 Mar 2011, 16:35
    sa ne "remodelam"

    Nu, Monica, sa stii ca multe dintre "noi femeile normale" avem alte prioritati. Unele chiar ne iubim , exact asa cum ne-a lasat D-zeu, cu un nas mai maricel, cu sani mai mici, etc.......Sa zicem ca vorbesc din "tabara" femeilor care au posibilitatea sa faca schimbari si uite ca la 31 in afara de un implant dentar NECESAR nu am facut schimbari. Daca se poate mai bine? Sa stii ca la orice femeie am putea gasi loc de "mai bine" daca suntem snobi si punem mare pret pe "perfectiune".....despre care eu ma indoiec ca exista

    2
    2

  • monica pe 28 Mar 2011, 10:42
    da foarte ciudat

    Buna, uite as vrea sa va intreb ceva ....oare daca noi fetele, femeile normale cu sinii mari sau mai mici, am avea posibilitatea sa ne remodelam corpul oare nu l-am face? eu cred ca da daca am avea banii necesari si am vrea sa aratam la fel de bine sau mai bine ca ele, plus ca parerile ca unele sunt naturale , altele sunt BALOANE UMFLATE oricum sunt ale lor si treaba lor ce fac au cu ce si stiu de ce.....bv. lor

    5
    4

  • roxi.croitoru79 pe 28 Mar 2011, 09:42
    Topul chirurgilor

    Poate ca ar fi mai corect ca topul sa fie al chirurgilor care au ajustat bustul acestor doamne. Singurul merit al fetelor este ca au fost inspirate in alegerea doctorilor. Exceptie face Nicoleta Luciu.

    9
    1

  • gabi pe 28 Mar 2011, 03:09
    sanii naturali

    Nicoleta Luciu si Andreea Banica...au sani frumosi si naturali!!! Nu cred ca putem spune despre o femeie cu implanturi ca are cei mai frumosi sani din Romania, mi s-ar parea normal sa dati acest titlu celor cu sanii naturali!! Cat despre Andrea Marin Banica in poza prezentata este atat de evitenta forma implantului de silicon incat ar putea fi in lista celor nereusite!!

    12
    9

  • Gigi pe 28 Mar 2011, 01:49
    Cu sau fara silicon?

    Tot respectul pentru fetele care se mentin in forma pentru lung timp, si mai ales celor care nu au apelat la operatiile estetice cu silicon. Ca privitor, este frumos sa vezi o o ajustare cu silicon, dar cand este vorba sa te bucuri de ceea ce vezi, este putin cam ciudat... cel putin eu am avut impresia ca ating o proteza, iar persoana ar avea de suferit. Ajustarile nu sunt atractii de durata. Oricum, frumoase doamne si domnisoare.

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod