Vedete România: Oana Zăvoranu a sărăcit! De ce?

Fie că vrea să recunoască sau nu, Oana Zăvoranu nu trece chiar prin cea mai fericită perioadă a vieţii ei. Această paradă a fericirii pe care o etalează nu face decât ca, în plan secund, să ascundă o suferinţă extrem de greu de digerat chiar şi pentru ea.
Fie că vrea să recunoască sau nu, Oana Zăvoranu nu trece chiar prin cea mai fericită perioadă a vieţii ei. Această paradă a fericirii pe care o etalează nu face decât ca, în plan secund, să ascundă o suferinţă extrem de greu de digerat chiar şi pentru ea. Procesele interminabile cu mama ei, divorţul de Pepe, scandalurile sexuale de după, toate acestea au umbrit oarecum imaginea de divă pe care reuşise să şi-o contureze pe vremea când lucra la Acasă TV.

Copil de bani gata...


Oana Zăvoranu este aşa numitul copil de bani gata. Provine dintr-o familie cu o situaţie financiară mult peste medie, cu o avere estimată la câteva milioane de euro bune. După moartea lui Nicolae Zăvoranu, tatăl adoptiv al Oanei, cele două femei - Oana şi Mărioara - şi-au împărţit averea: 75% i-a revenit soţiei, iar 25% fiicei. Numai că Oana a fost de acord să-i cedeze mamei partea ei, pentru o mai bună administrare a afacerii. De aici, marele conflict care există şi astăzi. A se înţelege însă, că, după moartea tatălui ei, Oana a primit totuşi două imobile - un apartament pe Iancu de Hunedoara şi vila de pe Andrei Mureşanu, acolo unde a copilărit.

Onorarii mari, prestaţii puţine


Diva din Primăverii, aşa cum îi place să i se spună, este o vedetă care se vinde foarte scump, dar şi trăieşte foarte scump. Deşi confidenţiale, se ştie că sumele pe care le-a primit pentru rolurile în telenovelele jucate la Acasă TV erau foarte mari, producătorii fiind dispuşi să le dea pentru că erau conştienţi de notorietatea ei. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu onorariul pentru apariţia din Playboy, în jur de 20.000 de euro, sau participarea la emisiunea "Plasa de stele", moderată de Dan Negru, de unde a încasat 6.000 de euro. În plus, în momentul în care i s-a propus să apară în scene porno în telenovela "Narcisa Sălbatică", Zăvo a cerut un onorariu de 3.000 de euro pe apariţie.

După divorţ, bani şi maşină


După mult trâmbiţatul divorţ, Oana Zăvoranu a plecat, pe lângă toate lucrurile din casa în care a stat cu soţul ei, şi cu circa 80.000 de euro şi maşina personală, un Porche. În plus, în faza iniţială, îşi dorea încă 60.000 de euro, în contul îmbunătăţirilor şi amenajărilor pe care le făcuse în timpul căsniciei. Până la urmă a renunţat şi s-a mulţumit cu ce a primit de la fostul ei soţ.

Îşi vinde casele...


Vedeta obişnuieşte să spună, în ultima vreme, că vrea să renunţe la trecut, să o ia de la zero, să uite de tot. "Vreau să iau totul de la capăt. Nu mai vreau să am de-a face cu trecutul. Mi-am vândut maşina, mi-am vândut casa din Iancu de Hunedoara, mi-am scos vila din Andrei Mureşanu la vânzare, mi-am schimbat garderoba... Vreau să am totul nou. Nu fac asta din raţiuni financiare, ci pentru că vreau să încep o viaţă nouă", declara, zilele trecute, Oana Zăvoranu. Cu toate că nu banii sunt ceea ce urmăreşte Zăvo, suma pentru care vinde apartamentul din vila situată pe strada Andrei Mureşanu din Capitală nu este una de neglijat: 850.000 de euro.

Nu are ocupaţie, dar trăieşte bine


Chiar dacă nu mai are niciun contract în momentul acesta, Oana Zăvoranu pare să trăiască la fel de bine. Şi-a închiriat un apartament în Dorobanţi şi nu este dispusă să renunţe la nimic pentru a fi fericită. Zilele trecute povestea la un post de televiziune că are haine şi accesorii în valoare de peste 2 milioane de euro şi că nu are o pereche de blugi mai ieftină de 500 de euro. Relatări cât se poate de adevărate, dacă stăm să ne gândim că pe vremea în care era căsătorită cu Pepe obişnuia să facă cheltuieli astronomice pentru un om de rând. De exemplu, într-una din vizitele pe care le-au făcut cei doi în America, au reuşit să cheltuiască 2 miliarde de lei. Lenjerie intimă de la Victoria's Secret în valoare de 5.000 euro, haine, bijuterii şi pantofi de firmă pentru care a scos din buzunar mai bine de 10.000 de euro, trei genţi Chanel pentru care a plătit 15.000 de euro, două genţi Louis Vouitton care au costat 6.000 de euro. Toate acestea însemnă bani, bani pe care diva nu-i produce în acest moment. Ori are economii foarte bine aprovizionate, ori vânzările pe care le face acum înseamnă altceva decât acest luat de la zero!
10 August 2011
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 11 Sep 2011, 20:30
    oana

    cat santeti de rai si de invidiosi,sau probabil nu santeti obisnuiti cu persoane reale ca si oana.ia spune ceea ce gandeste.io o admir. ar fi bine sa fim toti ca si ia.

    3
    0

  • pollet_a pe 11 Aug 2011, 00:10
    "Fiecare pasare, pe limba ei piere".

    Daca vrea sa ia totul de la inceput, ar trebui sa se mai nasca o data. Cica a renunta la tot,... dupa ce i-a devastat casa omului.Asta e ...diva????!!!!! Cred ca ar trebui sa merga la un psiholog, sau psihiatru, nu la vrajitoare.

    0
    3

  • Rox pe 10 Aug 2011, 18:22
    http://www.facebook.com/natural.beauty4girls

    Retete naturiste pentru ten si corp on Facebook.Like:* Thanks!

    1
    1

  • elena pe 10 Aug 2011, 15:51
    parasuta

    nu mai numiti dive toate panaramele-oana este o pitipoanca,o nimeni,un zero prin comportamentul ei , o tata , o proasta,etc......

    4
    2

  • lucia pe 10 Aug 2011, 15:18
    va bateti joc..

    ..de timpul, nervii, dorinta omului de a se relaxa citind eventuale stiri mondene dar dorite a fi interesante nu cretinisme, dati drumul pe monitor la tot felul de ineptii, ascunzindu-va dupa cunoscutul "daca nu va place , nu cititi!" Pai nu e chiar asa, daca tu imi sari in fata cu un titlu care ma deruteaza si ma momeste sa citesc continutul si pe urma imi vine sa plang de ciuda ca ti-am acordat atentie si timp, CINEVA tot trebuie sa raspunda! ...DAR CINE??

    8
    1

  • sorrento pe 10 Aug 2011, 11:32
    Diva lu' peste

    Pai daca voi o numiti DIVA ce sa ne mai miram de tot ceea ce se intampa in socitatea noastra, cu copii nostri cu viitorul nostru. Tineti-o tot asa, rusine sa va fie ca folositi cuvinte pe care nu le intelegeti macar !

    13
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod