Cadouri pentru familia ta!

9 August 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Cadouri pentru familia ta!
Cumpara produsele tale preferate si vara asta poti castiga “Cadouri pentru familia ta” cu un simplu SMS! Achizitioneaza din magazinele din toata tara produse in valoare de minim 10 ron in perioada 22 iulie – 15 septembrie 2011 si trimite apoi SMS cu nr bonul fiscal.

Produsele sunt de la  marcile Touch, Himalaya, Family(Betres), OnLine, Titania si HQ. Mai multe bonuri inseamna mai multe sanse de castig! Astfel, poti castiga saptamanal 100 de premii care constau in seturi de produse de ingrijire pentru toata familia (gel de dus Family Betres , spumă de baie ON LiNE, sapun lichid si gel antibacterian Touch, pasta de dinti si sapun solid Himalaya, masca de faţă HQ, piatră ponce şi răzuitor pentru călcâie Titania) si 65 de electrocasnice de la Philips(10 buc Home cinema, 20 buc aspiratoare, 35 buc fier de calcat).


Cauta in magazine eticheta ce semnalizeaza produsele participante la concurs! S nu uita: păstrează bonul fiscal pentru validare împreună cu ambalajul produselelor!Mai multe detalii precum si regulamentul oficial gasesti pe www.apollomod.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod