Vedete România: De ce a salvat-o Sârbu pe Teo?

După primul şoc, acela al spitalizării în stare gravă a fostei moderatoare TV, Teo Trandafir, o altă ştire a picat ca o bombă zilele acestea: Adrian Sârbu, şeful de la Pro TV, se ocupă în totalitate de cheltuielile necesare pentru transportul şi tratamentul vedetei la vestita clinică AKH din Viena.

După primul şoc, acela al spitalizării în stare gravă a fostei moderatoare tv, Teo Trandafir, o altă ştire a picat ca o bombă zilele acestea: Adrian Sârbu, şeful de la Pro TV, se ocupă în totalitate de cheltuielile necesare pentru transportul şi tratamentul vedetei la vestita clinică AKH din Viena. O decizie suprinzătoare pentru toată lumea, ştiut fiind faptul că "despărţirea" dintre cei doi nu a fost una tocmai... academică, aşa cum "academice" nu au fost nici declaraţiile vedetei de după.

"Părerea mea e că pe Adrian Sârbu nu îl interesează absolut deloc ce se întâmplă cu mine. Şi dacă aş muri mâine, ar avea o zi la fel de bună precum cea precedentă. N-are niciun fel de apăsare în ceea ce mă priveşte", declara Teo pentru Academia Caţavencu, la finalul anului 2009.

Şi totuşi, De ce?


Speculaţii sunt multe: "Adrian Sârbu vrea să-şi facă intrarea în politică (n.r. Teo Trandafir este deputat PDL )" sau "Adrian Sârbu o vrea pe Teo înapoi în Pache Protopopescu"... De fapt, motivul pentru care Sârbu a ales să facă această mişcare îşi găseşte rădăcina, culmea, tot într-o serie de declaraţii pe care le-a făcut Teo Trandafir la ceva timp după plecare din Pro, când revenise la "sentimente mai bune".
"Am plecat din Pro TV dintr-o toană şi ca orice toană s-a întors împotriva mea. Am vrut să fac şi altceva decât televiziune. În discuţiile cu Adrian Sarbu nu s-a pus niciun moment problema banilor". Pe de altă parte, este de notorietate faptul că Adrian Sârbu refuză să mai colaboreze vreodată cu oamenii care au plecat de bună voie de la el din "ogradă". Este vorba de orgoliu, este vorba de trădare... Pe toate acestea, Teo Trandafir le-a ştiut, ba mai mult, în timpul unui interviu pentru Academia Caţavencu, vedeta mărturisea: "La un moment dat, într-o discuţie prietenească, l-am întrebat cum pedepseşte un om care i-a făcut un rău. <Îl ignor>, mi-a răspuns. Eu i-am făcut un rău, iar el mă ignoră."

Dar...  "Am suficiente motive să o ajut pe Teo cu tot ce pot. Să nu uităm că ea este parte a istoriei de succes a PRO TV. Eu îmi recunosc o obligaţie morală faţă de tot ceea ce înseamnă această istorie, inclusiv faţă de oamenii care au participat la construcţia ei. Fără să dramatizez, situaţia medicală în care se afla Teo era una foarte gravă şi cerea o acţiune rapidă şi competentă. Sunt convins că mulţi oameni şi-ar fi dorit să o ajute, dar nu au putut.
Să considere că am acţionat şi în numele lor",
a declarat Adrian Sârbu pentru Mediafax.

 

Un milion de euro "cântăreşte" foarte mult

 

Dacă ar fi să discutăm motivele plecării vedetei din Pro TV, am putea spune că milionul de euro oferit de Realitatea Media, în speţă de Sorin Ovidiu Vântu, pentru preluarea conducerii postului Romantica, pe care abia îl achiziţionase în 2006, a fost mai mult decât convingător.

Din păcate, însă, pentru Teo aceasta mişcare, aşa cum a declarat şi ea, a fost mai mult decât neinspirată, demonstrându-se ulterior că notorietatea pe care o câştigase la Pro TV nu a mai putut fi egalată.

Regretele au urmărit-o în toţi aceşti ani, cele mai recente declaraţii făcute de fosta moderatoare TV au fost date publicităţii acum câteva luni, pentru monden.info: "Omul care mi-a marcat viaţa, profesional şi personal, este Adrian Sârbu. Nu cred că voi mai lucra vreodată pentru acest om minunat, dar asta nu mă împiedică să-i recunosc incredibilele merite în formarea mea ca om.". Pare-se că Adrian Sârbu a fost atins de aceste declaraţii şi de regretele făcute publice şi iată-l astăzi în postura de salvator al lui Teo Trandafir. Şeful Pro TV s-a ocupat personal de demersurile necesare pentru transferarea vedetei la Viena, i-a pus la dispoziţie avionul lui particular şi s-a angajat să plătească tot tratamentul pe care-l va face Teo Trandafir la AKH din Viena, clinica în care s-a operat şi Traian Băsescu.
"Este adevărat că domnul Sârbu suportă costurile, dar nu pot să spun care sunt acestea", a declarat PR-ul Pro TV, Camelia Cavadia, întârind astfel ştirile apărute alaltăieri (n.r. 11 ianuarie) în presă. 1.000 de euro ziua de spitalizare şi alte 10.000 de euro cheltuielile efective de transport, acestea sunt sumele vehiculate în cazul lui Teo Trandafir.

De la secretară, la vedetă TV, la deputat PDL


Cariera ei în media a început în anul 1991 când s-a angajat ca secretară la Fun Radio Bucureşti. În cei doi ani de activitate aici, Teo a reuşit să ajungă la funcţia de realizator de programe de ştiri. În perioada 1993 -1994 a lucrat la Pro FM, ca redactor de ştiri şi realizator-prezentator la emisiunea "Rondul de dimineaţă". În 1994, începe colaborarea cu Tele 7 ABC, dar şi cea cu Mircea Badea, unde, timp de 3 ani au realizat emisiunea "Bună dimineaţa, România". Anul 1997 o găseşte pe Teo Trandafir la Antena 1 unde, până în 2000, continuă cu show-urile "Dimineaţa devreme" şi "Teo & Mircea show", tot alături de Mircea Badea.

Între anii 2004 - 2005 a realizat împreună cu Andi Moisescu, în fiecare sâmbătă, emisiunea "Teo şi Andi Show", iar în perioada 2005 - 2006, caravana "Vrei Teo, ai Teo".
În paralel, între 2000 - 2006, tot în perioada în care a activat în trustul Pro, Teo a prezentat emisiunea de divertisment care i-a purtat numele, dar şi ediţii estivale: "Bilet de vacanţă", "5 săptămâni în balon", "Vine Teo" şi "Teo şi vedete cu sacu'". În 2006 începe colaborarea cu Romantica, unde până în 2007 a fost director, dar a prezentat şi "TeoViziunea". În anul 2008, vedeta s-a transferat la postul de televiziunea Prima TV, unde pentru câteva luni a prezentat emisiunea "Momentul adevărului", dar şi "Teo Live".

În politică, a intrat în martie 2010, pentru ca pe 25 aprilie să candideze din partea PD-L pentru reprezentarea Colegiului 19, în Camera Deputaţilor. Fosta moderatoare TV a câştigat alegerile în faţa contracandidatei ei, Liliana Mincă, candidatul comun al Alianţei PSD+PC.
13 Ianuarie 2011
 

Comentarii (26)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ANNA pe 21 Ian 2011, 21:00
    doamne ajuta ...

    ESTE UN GEST NOBIL DIN PARTEA DOMNULUI -SARBU ,DUMNEZEU I_I VA DA INZECIT.INSANATOSIRE GRABNICA -TEO-SA STII CA MULTI DINTRE NOI TE IUBIM NECONDITIONAT .

    2
    0

  • iulia culea pe 16 Ian 2011, 17:29
    sanatate....

    indiferent ce ati dori sa spuneti....ca va place sau nu PDL-ul....TEO...va ramane intotdeauna ....cea care ne-a incantat dupa-amiezele....sa-i dea Dumnezeu sanatate....si ei si ...celui care ia intins o mana de ajutor....si pacat ca nu putemreusi sa lasam politica si ranchiuna deoparte cand e vorba...de sanatate si de oameni...care au demonstrat inainte de a fi politicieni ca sunt oameni de calitate...sanatate multa...Teo...si ...un gand bun...

    0
    0

  • Elena pe 16 Ian 2011, 11:33
    TEO

    Dumnezeu sa-i dea sanatate ,si eu am avut ocazia sa o cunosc si va asigur ca are un suflet MARE. Sa o vedem cat mai repede in tara!

    0
    0

  • georgeta pe 14 Ian 2011, 01:51
    sanatate

    Ii doresc insanatosire , felicitari domnului Sarbu! Gandurile bune ale celor carora le-a inseninat ziua/zilele prin emisiunile ei , o vor ajuta cu siguranta, si nu sunt putini. Doamna Teo Trandafir te asteptam din nou la TV!

    0
    0

  • gheorghita pe 14 Ian 2011, 01:01
    lamurire

    Scuze dar, ce a patit TEO ? Nu stiu..

    0
    0

  • cristea pe 14 Ian 2011, 00:23
    Of, plangem un deputat ....

    Mda, ban la ban trage. Plangeti pe altii care nu au, nu deputati.....

    0
    0

  • mimi pe 13 Ian 2011, 21:04
    teo

    sanatate multa TEO sa poti veni mai repede la fetita ta ...D-le Sirbu bine procedat , si sa mai incerce si ptr copii care sufera de boli grave ,ptr ca nu o sa mergeti cu banii pe care-i aveti pe lumea cealalta ,dar asa ramin ceva amintiri frumoase ....iar celor care contesta si sunt rai "Rusine sa va fie !!!! " daca puteati sa o ajutati vreunul de ce nu a-ti facut-o

    0
    0

  • florin pe 13 Ian 2011, 18:36
    rușine

    Să vă fie rușine tuturor acelora care puneți la îndoială calitățile decare a dat dovadă Teo! Eu cred că este printre puținele persoane care merită aplauze la scena deschisă și care este luată ca model de alți realizatori. Vizionare plăcută pe OTV!

    0
    0

  • lucia pe 13 Ian 2011, 14:30
    nu judecati

    Asa spune si Biblia, deci lepadati-va de ranchiuna si receptati informatia ca atare, nu o mai rasuciti pe toate partile si nici macar nu va face bine sa va inecati in propriul venin, numai Dumnezeu-Creatorul are dreptul sa judece, traiti-va viata in seninatate si pace alaturi de credinta, sa va lumineze Dumnezeu, amin!

    0
    0

  • mm pe 13 Ian 2011, 14:08
    frumos

    frumos din partea lui asa e omenesc poate ca a facut-o din omenie fara nici un interes meschin de ce sunteti asa rai?

    0
    0

  • nina pe 13 Ian 2011, 13:55
    SANATATE TEO

    Gestul domnului Sarbu este foarte frumos si TEO cred ca merita sa fie ajutata.DUMNEZEU SA TE AJUTE SI INSANATOSIRE GRABNICA.

    0
    0

  • Daissy pe 13 Ian 2011, 12:57
    Teo

    Ce comentarii siropoase si inutile! Cine-i această Teo? Răspuns: o fată isteaţă de Bucureşti care s-a descurcat. A auzit cineva sau ştie cineva despre o emisiune "a la Teo" care să se remarce prin conţinut valoros? Doar divertisment . Si acela de multe ori nu prea reuşit. Dar, problema este alta: dacă Sârbu are bani aşa de mulţi de ce îi cheltuie cu cine are tot aşa de mulţi şi nu are nevoie de ei? A auzit cineva cum că Sârbu ar da şi altora mai nevoiaşi vreun ajutor? Eu, nu!

    0
    0

  • oanaoros pe 13 Ian 2011, 12:51
    da....

    uite ca daca esti om de rand mori cu zile!!!!!!!!!!

    0
    0

  • Daniela pe 13 Ian 2011, 12:20
    in viata nimic nu e gratis

    Ii doresc multa sanatate multa lui Teo si sa se intoarca cat mai curand la fetita ei care are atata nevoie de ea..iar in privinta gestului d-lui Sarbu? eu sunt sceptica si viata m-a invatat ca nimic nu e gratis si ca oamenii minunati care fac gesturi caritabile din tot sufletul lor se ascund in spatele anonimatului...

    0
    0

  • un oarecare pe 13 Ian 2011, 10:58
    cine n-are nevoie primeste

    pentru aceasta teo 10.000 euro sau mai mult reprezinta circa 1 leu pentru multi dintre noi.ea nu are nevoie sa-i plateasca nimeni o suma asa mica,ea poate sa-si cumpere un avion la citi bani are.nu intaleg mediatizarea ajutorului unui om care nu duce lipsa de bani dimpotriva se scalda in ei,sau sirbu a platit stiind cit de avara este. in rest sa auzim de bine.mult zgomot pentru niste fata de circ.

    0
    0

  • cazacunicoleta pe 13 Ian 2011, 10:57
    o fii el tatal?

    sa fie el tatal fetitei lui Teo? Sanatate Teo adevarata sau falsa cum zic unii pe aici. Oricum, un gest frumos din partea dl. Sarbu. Putini pot asa de mult dar asa de multi putem cate putin din putinul nostru.

    0
    0

  • Laura pe 13 Ian 2011, 10:56
    Sanatate!

    Lui Teo ii doresc multă sanatate si noroc. Dlui Sarbu, multumiri si felicitari. Iar Mara draga, probabil nu s-a gandit nimeni ca Teo a intrat in politica din dorința de a schimba ceva din rău in mai putin rau, sau chiar in bine, si nu doar pt ea insasi...

    0
    0

  • Dana pe 13 Ian 2011, 10:40
    Bravo Domnule Sarbu

    As dori ca teo sa se faca bine si sa se intoarca la Pro Tv acolo unde nimeni nu a putut-o egala.Iar Domnului Sarbu ,ii doresc tot binele din lume si sa fie constient ca din aceasta cauza PRO TV este cel mai bun fiindca faptele oamenilor vorbesc de la sine iar cineva acolo sus le vede.Aveti o echipa de oameni minunati pe care ma bucur sa ii urmaresc zilnic la televizor.Sanatate si tot inainte pro tv.

    0
    0

  • Daniela pe 13 Ian 2011, 10:26
    Sanatate!

    Multa sanatate, Teo! Sa te intorci cat mai repede acasa, sanatoasa. Felicitari domnule Sirbu! Orice bine facut este rasplatit la un moment dat, va veti primi si dvs.rasplata.

    0
    0

  • florin pe 13 Ian 2011, 10:18
    jos palaria

    Foarte frumos gestul lui Adrain Sarbu. Asemena gesturi ar trebuie facute mai des de cei care au posibilitati materaile. Sunt foarte multe persoane din pacate in romania care au nevoie de ajutor in acest fel. Jos palaria Adrian Sarbu.

    0
    0

  • lucia pe 13 Ian 2011, 10:06
    SANATATE TEO, BRAVO SIRBU!

    Multa sanatate pentru Teo, o femee minunata cu sufet mare. A dorit sa intre in politica pentru ca si-a imaginat ca va putea schimba ceva.Din pacate acolo sint multi oportunisti,corupti pusi pe capatuiala.E foarte greu sa razbati printre acestia,sa faci ceea ce crezi tu ca e mai bine pentru amariti. Bravo domnule Sirbu , a-ti dovedit ca sinteti Om !!!

    0
    0

  • Maranda Mara pe 13 Ian 2011, 09:54
    O femeie falsa !!!

    O fi avand talent in actorie se vede cum clipeste din ochi ,mimica fetei tradeaza este cu doua fete si nici un obraz!! Toata lumea o place ca si pe Mona Musca si dezamagireeee!!!! Intrarea ei in politica atesta ca si ea si politica sunt " murdare "!!! Oricum saa bolnava cum este imi este sile de ea ca si de PDL si de Basescu ! Niste politruci demni de " MILA!!! " MARADE5

    0
    0

  • ROZI pe 13 Ian 2011, 09:41
    Soc?

    De ce soc, faptul ca Sarbu a ajutat-o pe Teo in asemenea moment? Acest lucru demonstreaza ca nu toti cu bani sunt fara suflet !

    0
    0

  • Selene73 pe 13 Ian 2011, 09:12
    Foarte frumos din partea lui!!!

    Este un gest nobil si i se va intoarce inzecit, indiferent de motive. Si eu mi-as dori s-o vad iar pe micile ecrane pe Teo, dar s-o lase sa faca emisiunile asa cum crede ea de cuviinta si sa n-o mai forteze sa invite manelisti si altii de teapa asta. Din pacate nivelul cultural al televiziunilor romanesti a scazut foarte mult, si de multe ori sub limita bunului simt.

    0
    0

  • maria pe 13 Ian 2011, 08:57
    sanatate

    E un lucru minunat daca face asta , si ar trebui sa lupte pentru Teo, pentru sanatatea ei , si pentru revenirea ei la PRO.TV.Acolo este locul ei, si sincera sa fiu ...nimeni nu i-a tinut locul, niciodata.Sa te faci bine Teo, si sa te vedem iar pe micile ecrane.

    0
    0

  • oltenu pe 13 Ian 2011, 08:11
    merita

    Felicitari daca o face,consider ca TEO este unica,prin spontaneitatea cu care ne-a obisnuit,sa nu uitam minunatele clipe de bucurie,lacrimile sincere,cuvintele calde ca,TEO este unica,DUMNEZEU SA O AJUTE SI SA REVINA SANATOASA

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod