Vedete România: Cel mai frumos dintre urâţi

Nu ne place să ni se spună că suntem urâţi, că ne-am îngrăşat, că nu ne mai îngrijim sau că oboseala se vede pe chipul nostru. Însă, atunci când acest lucru este adevărat, ar trebuie fie să luăm măsuri dacă se mai poate, fie să ne obişnuim cu situaţia. Şi, pentru că tot am adus vorba de oameni urâţi, am ales pentru astăzi 7 personaje masculine din România, departe de posibilitatea de a poza în revistele de modă, dar care, în schimb, au un succes fenomenal.
I-am supus şi pe ei testului Anaface.com, softul care prin măsurarea distanţei dintre anumite puncte ale feţei indică pe o scară de 1 la 10 cât suntem de frumoşi sau nu.
1 din 8

1. Mugur Mihăescu, frumosul "urât" de la Vacanţa Mare, cu nota 8,36

Iată că interpretul lui Garcea a ocupat primul loc în topul "Cel mai frumos dintre urâţi". N-ar fi putut fi niciodată un model de podium sau fotomodel, însă simţul umorului şi talentul pe care îl are compensează acest lucru.
1 August 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cocolina15 pe 1 Aug 2011, 15:26
    Si cu voi acum :-j

    Stiti cum se spune : Barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracu:)) Toti astia au femei superbe la picioare pentru ca au bani...Astia se cauta acum:-j...Si pana la urma ce comteaza frumusetea exterioara? La multi dintre ei compeseaza faptul ca au un interior mai special. Unii sunt destepti,altii au simtul umorului,si tot asa...

    1
    0

  • maria pe 1 Aug 2011, 12:34
    opinie!

    Fiecare are dreptul la opinie! nu inteleg de ce atata suparare din partea unora; e adevarat ca sunt barbati de o frumusete uluitoare dar nu toti sunt nascuti in aceeasi zi. Daca un proverbul romanesc "barbatul sa fie mai frumos ca dracu" ar fi mai cunoscut spiritele nu s-ar incinge atat.

    3
    0

  • Madalina pe 1 Aug 2011, 09:09
    .....

    cum puteti spuna ca acesti oameni sunt urati?!? mugur este chiar foarte simpatic si cu simtul umorului...unii nu meritau chiar deloc sa se afle in categoria asta... tu zici de ei ca na educatie da tu cata educatie ai...zero asa k prima data veziti de3 educatie ta ai inteles..si si de cuvintele vulgare pe care le-ai folosit,tu sti sa caracterizeri pe altii da pe tine te vezi tu...k tu atata esti de frumoasa.....de cred k un pui de ciocarlie arata mai bine k tine....no sa-ti vezi de treaba ta....

    7
    3

  • ana pe 1 Aug 2011, 08:37
    libidinosi

    imi pare rau ca trebuie sa spun acest lucru, dar personajele de mai sus sunt mai mult decat niste moshi libidinosi, cu un umor vulgar, fara educatie. in afara de tiriac, care este nitel mai discret si mai cu capul pe umeri, restul sunt niste libidinosi... mai mult nici nu-mi vine sa spun

    5
    9

  • 3m0nik pe 1 Aug 2011, 01:21
    Jean Paler

    Mie Jean imi este chiar foarte simpatic!Si cum puteti spune ca acesti oameni sunt urati?pentru voi chiar conteaza numai frumusetea.Jean nu arata deloc rau si nici Mugur,au simtul umorului si cred ca si pe tine,ala care ai scris articolul de multe ori te-au facut sa razi. Unii de aici nu meritau sa li se puna eticheta de urati.Sa te vad pe tine hadule care ai scris cat de "frumos" esti ca inteligent nu prea pari!

    11
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod