Vedete România: 7 piţipoance care s-au transformat în modele de moralitate

Se spune că lucrurile bune se uită, iar lucrurile rele rămân pe veci în amintirea oamenilor. Există însă cazuri când acest lucru nu este valabil. Mulţi dintre oamenii care le privesc astăzi la televizor au uitat cum s-au lansat multe dintre domniţele din showbizz-ul autohton. Acum sunt modele de moralitate, sunt invitate să-şi dea cu părerea despre subiecte cu greutate din actualitatea în care trăim sau sunt invitate să-şi dea cu părerea despre duduiţele de la televizor, deşi parcă mai ieri făceau parte din lumea lor.
1 din 8

Andreea Spătaru, de la asistentă sexy, la mămică

Blondina s-a lansat în 2005 ca asistentă a emisiunii "Sare şi piper cu Stela şi Arşinel", iar un an mai târziu a intrat în ograda matinalului de la Naţional TV, prezentat pe vremea aceea de Răzvan Simion şi Dani Oţil. A pozat de mai multe ori în Playboy, iar unul dintre pictoriale a fost realizat pe vremea în care era însărcinată cu fetiţa ei. Viaţa tumultuoasă plină de nopţi pierdute în cluburi şi la şedinţele foto s-a schimbat radical în 2009 când a adus-o pe lume pe micuţa Maria Sofia, într-un spital din Miami.
9 Noiembrie 2011
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • david pe 13 Nov 2011, 16:11
    Mihaela Tiganu

    Ati uitat-o pe Mihaela Radulescu!!!

    1
    0

  • doar.eu pe 10 Nov 2011, 08:30
    ...

    pitipoance care acum n.au devenit doamne ci mai infumurate decat erau si asta tot datorita celor ca voi care le numesc "doamne" sau "mame eroine".. probabil in lipsa de subiecte..

    3
    0

  • LittleMissSunshine pe 9 Nov 2011, 19:29
    E foarte corect titlul dar...

    ....degeaba tot vorbiti acum despre ele cand sunt la apogeul"carierei".Voi le-ati adus aici si le-ati facut "doamne".

    4
    0

  • delusive pe 9 Nov 2011, 15:41
    hmm

    eu nu cred ca roxana ionesu este pitipoanca, acum serios bianca dragusanu si cruduta care sunt adevaratele pitipoance pe unde sunt?

    5
    0

  • onutta21 pe 9 Nov 2011, 10:24
    ****

    nicoleta luciu nu se regaseste in randul pitipoancelor

    7
    2

  • ella pe 9 Nov 2011, 10:16
    ...

    "revoltata ca parintii" Unde e pluralul stimata ":jurnalista"?

    1
    4

  • alina pe 9 Nov 2011, 08:26
    pitipoance

    Nu inteleg,de ce pe unele le-ati incadrat la pitipoance?doar pentru ca au pozat pentru o anumita revista?Si Dana Savuica a pozat.Parerea mea este ca Andreea Antonescu si Nicoleta Luciu nu-si au locul in randul pitipoancelor,au muncit,nu s-a auzit despre ele sa aiba relatii nepotrivite ,mi se par serioase si nu sunt de acord cu ceea ce spuneti despre ele.

    10
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod