Vedete România: 6 soţii ascunse de bărbaţii lor puternici

10 Septembrie 2011
Ne-am obişnuit să-i vedem pe ei în prim plan. Despre ele nu ştim aproape nimic, deşi, dacă stăm să ne gândim mai bine, s-ar putea sa ştim totul. Sunt întotdeauna îmbrăcate după ultimele fiţe, sunt elegante, aranjate dar foarte, foarte tăcute. Vorbesc evident despre soţiile de fier ale României, doamnele care preferă să stea în umbra bărbaţilor lor care apar în permanenţă la TV şi în ziare.
1 din 7

Marilena Hagi, soţia din umbra Regelui

Gheorghe Hagi este fotbalistul numărul 1 al României. Ne-a făcut de multe ori să-i mulţumim că este român şi că a dus numele ţării noastre departe de graniţele ţării. Dacă despre el ştim totul, despre soţia lui nu ştim aproape nimic. Este o femeie frumoasă, care i-a dăruit Regelui doi copii minunaţi, dar care-şi doreşte să nu intre în atenţia presei prea mult. La fel s-a întâmplat şi marţi, 6 septembrie, când şi-a însoţit soţul la meciul România - Franţa. A stat în tribună, a urmărit meciul, iar la final s-a retras, lăsându-l pe Hagi să se bucure de toată atenţia presei. În 2009, în căsnicia celor doi ar fi apărut disensiuni, prietenii declarând că au fost la un pas de despărţire. "Marilena se consideră neglijată. Hagi nu-şi mai face deloc timp pentru ea, e atât de implicat în proiectul academiei sale de fotbal, încât nu mai ştie nimic altceva! În plus, Gică e stresat că nu-şi mai găseşte un post de antrenor, după ce s-a certat cu Gigi Becali şi a plecat de la Steaua. Fotbalul e viaţa lui", afirmau, acum doi ani, prietenii lor din Constanţa. Acum problemele s-au aplanat şi ei continuă să meargă mai departe.

 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Ana pe 12 Sep 2011, 13:03
  Felicitari doamnelor!

  F bine realizat acest articol! Intr-adevar niste doamne!cum spunea si Monica "in spatele unui barbat puternic sta o femeie mai puternica", este adevarat si exemplele de mai sus vorbesc de la sine. Bravo doamnelor! Nu exista nimic ce le-ai putea reprosa acestor femei. Doar cuvinte de lauda, apreciere si respect! Bun gust, inteligenta, dragoste, simplitate si diplomatie, asta detin aceste femei demne de cele mai bune aprecieri

  3
  0

 • AristoCat pe 10 Sep 2011, 23:59
  hahaha

  Ce alta mentalitate putea sa aiba distinsul domn Becali decat "Femeia trebuie să stea la cratiţă!"??

  4
  1

 • Monica pe 10 Sep 2011, 20:20
  Deci, doamnele au demonstrat iar ca sunt doamne!

  mai putin barbatii in aceste cazuri.... evidenta diferenta intre acesti barbati si sotiile lor. Se spune ca in spatele unui barbat puternic sta o femeie mai puternica. Bravo doamnelor! Avem multe de invatat de la voi!

  7
  1

 • Ioana pe 10 Sep 2011, 11:45
  Consuelo

  Tot respectul meu pentru Consuelo Mutu. O femeie admirabila, demna de respect. O doamna in adevaratul sens al cuvantului. Ma incanta cand o mai vad prin cate o revista, desi se inatmpla rar.

  14
  2

 • LIZ pe 10 Sep 2011, 08:39
  IMPORTANTA ESTE INTELEGEREA !

  BRAVO NINEI ILIESCU SI MARIEI BASESCU PENTRU BUNUL SIMT DE CARE AU DAT DOVADA IN POSTURA DE NEVESTE DE SEF DE STAT SI CELORLALTE PENTRU CA PUN PE PRIMUL PLAN FAMILIA !

  9
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod