Vedete România: 5 familii cu scandalul în sânge

3 din 6

Familia Moculescu, jocuri de noroc, artă şi sex pe bani

Acestea sunt trei dintre elementele definitorii ale familiei compozitorului. Despre el se ştie că îi place să viziteze destul de des cazinourile, muzica este domeniul care i-a adus în atenţia publicului, talentul lui Horia Moculescu neputând fi contestat de nimeni. În ceea ce priveşte scandalurile sexuale, se poate spune că responsabilă cu ele este Mariana Moculescu. Despre ea s-a scris că s-ar fi prostituat şi chiar ea a recunoscut într-o înregistrare făcută publică acum câteva luni. "De ce a trebuit să ... pentru 500 de dolari?! Moculescu nu mi-a dat bani pentru întreţinerea copilului. Îmi trebuia mie copil cu un boşorog cu 30 de ani mai mare? Mi-am nenorocit tinereţea! Eşti nefericirea mea, eşti chinul meu, eşti crucea mea. Mi-am născut propria cruce! Eşti o urâtă...", îi spunea Mariana Moculescu fiicei sale, la un moment dat, prin telefon. Teoriile care susţin stilul de viaţă nu tocmai ortodox al fostei soţii a compozitorului nu au încetat să apară o dată cu această mărturisire, din contră acestea au fost alimentate şi realimentate de alţi bărbaţi care au avut de-a face cu bruneta trecută de 40 de ani.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • ana pe 15 Nov 2011, 13:19
  kaas

  si e adevarat ca dc nu era patrcia Kaas era o alta. dar asta nu o absolva pe coana Kaas de vina de a se baga in patul unui barbat insurat. Femei fara caracter, ca si barbatul....un mizerabil! Ei sunt mizerabili, ele fara bun simt. De ce oare este o nefericita Patricia Kaas, de ce a imbatranit singura si se plimba din pat insurat in pat insurat? Pt ca are o buba mare!!!! Toate se platesc in viata asta! Nu contau conflictele dintre cei 2 soti, pt Kaas aceastea nu sunt scuze acceptabile pt faptul ca i.a placut de un barbat isurat

  0
  0

 • ana pe 15 Nov 2011, 13:15
  pt carmen

  este numai vina lui?dar ea stia ca e insurat ca doar a venit si le.a cantat acasa. Este evident ca lui i.au placut femeile si nu si.a respectat femeia dar nici nu cu parasutele ahtiate dupa...nu mi.e rusine.O femeie de bun simt, se repecta pe ea insasi si nu se anesteca intr.o familie. Dc "amaratul" este nefericit avand O "scorpie " acasa....poate divorta ...altfel vorbele nu sunt decat povesti de adormit femile fara carascter ca aceasta Kaas..care fie vorba inre noi, am auzit ca a facut o obsesie din a avea relatii cu barbati insurati.

  0
  0

 • Carmen pe 4 Nov 2011, 12:58
  Patricia Kaas

  Nu inteleg de ce se da vina pe Patricia.Daca nu era ea,era alta.Doar nu credeti ca a fost prima data cand a calcat stramb!Chiar credeti ca l-a violat?Nu l-a obligat sa aibe o reletie cu ea!E doar vina lui!

  0
  0

 • bubu3004 pe 3 Nov 2011, 15:43
  2 tuatze

  astea 2 nu,s normale au probleme grave cu capu

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod