Vedete România: 5 familii cu scandalul în sânge

Există o vorbă în popor: "Cine spune că nu se ceartă, minte". E drept, în fiecare familie există discuţii, tensiuni, frustrări, însă nu în fiecare familie sunt şi vedete. Atunci când ai un statut, se presupune că trebuie să respecţi reguli ce ţin de bunul simţ şi trebuie să fii mai puţin preocupat să-ţi faci imagine cu orice preţ. Aceste lucruri se uită subit în mijlocul unui scandal, iar cei care practic fac parte din aceeaşi familie, ajung să-şi spele rufele în public, denigrându-se şi  distrugându-şi reputaţia.

Showbizz-ul românesc ne-a oferit în ultima vreme o colecţie de scandaluri în familie.
1 din 6

Familia Truică distrusă după 16 ani de Patricia Kaas

El este Remus Truică, actual miliardar, fost consilier în cabinetul lui Adrian Năstase. Ea este Irina Truică, soţie şi mama gemenelor. După 16 ani de relaţie, căsnicia s-a terminat, iar toate probele o indică pe Patricia Kaas ca fiind cea care a declanşat infernul în care trăiesc cei doi încă din luna iunie. De atunci s-au scurs acuzaţii de tot felul şi de o parte şi de alta, încercări de reconciliere şi, mai nou, acte de violenţă şi certificate medico-legale. Punctul culminant al scandalului, desfăşurat în mare parte în faţa opiniei publice, s-a consumat în weekend-ul trecut când Irina Truică a sunat la 112 să-şi reclame soţul de agresiune. "M-a lovit! Nu aţi vrea să fiţi în locul meu!", a spus, plângând, femeia, după ce a fost audiată. Înainte să-şi spună versiunea în faţa procurorilor, Remus Truică a negat cu vehemenţă acuzele aduse de cea care încă îi este soţie. "Când a venit azi (n.r. - ieri) poliţia, noi ne certam în curte. Am lăsat-o să ţipe şi am intrat în casă. Nu am lovit- o. E un plan mafiot al Irinei, care vrea să-mi creeze o anumită imagine. Totul a început aseară (n.r. - sâmbătă), când a venit să vadă fetele. Singurul ei scop era să ia nişte obiecte. I le dau, dar numai cu un proces- verbal, pe care ea nu a vrut să-l semneze. E a şaptea plângere pe care o face împotriva mea. În dosarul de divorţ am cerut să ni se facă expertize psihiatrice", a povestit milionarul.
3 Noiembrie 2011
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ana pe 15 Nov 2011, 13:19
    kaas

    si e adevarat ca dc nu era patrcia Kaas era o alta. dar asta nu o absolva pe coana Kaas de vina de a se baga in patul unui barbat insurat. Femei fara caracter, ca si barbatul....un mizerabil! Ei sunt mizerabili, ele fara bun simt. De ce oare este o nefericita Patricia Kaas, de ce a imbatranit singura si se plimba din pat insurat in pat insurat? Pt ca are o buba mare!!!! Toate se platesc in viata asta! Nu contau conflictele dintre cei 2 soti, pt Kaas aceastea nu sunt scuze acceptabile pt faptul ca i.a placut de un barbat isurat

    0
    0

  • ana pe 15 Nov 2011, 13:15
    pt carmen

    este numai vina lui?dar ea stia ca e insurat ca doar a venit si le.a cantat acasa. Este evident ca lui i.au placut femeile si nu si.a respectat femeia dar nici nu cu parasutele ahtiate dupa...nu mi.e rusine.O femeie de bun simt, se repecta pe ea insasi si nu se anesteca intr.o familie. Dc "amaratul" este nefericit avand O "scorpie " acasa....poate divorta ...altfel vorbele nu sunt decat povesti de adormit femile fara carascter ca aceasta Kaas..care fie vorba inre noi, am auzit ca a facut o obsesie din a avea relatii cu barbati insurati.

    0
    0

  • Carmen pe 4 Nov 2011, 12:58
    Patricia Kaas

    Nu inteleg de ce se da vina pe Patricia.Daca nu era ea,era alta.Doar nu credeti ca a fost prima data cand a calcat stramb!Chiar credeti ca l-a violat?Nu l-a obligat sa aibe o reletie cu ea!E doar vina lui!

    0
    0

  • bubu3004 pe 3 Nov 2011, 15:43
    2 tuatze

    astea 2 nu,s normale au probleme grave cu capu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod