Vedete România: 5 cupluri secrete

Ana Maria Ferentz, relaţie cu un miliardar, Copos aşteaptă un copil, iar Petru Mircea pare că se reface după tragedia prin care a trecut. Acestea sunt câteva exemple de persoane publice din România despre care s-a scris că trăiesc sau au trecut prin poveşti de dragoste secrete.
1 din 6

Ana Maria Ferentz la braţul lui Ţiriac Senior

Vedeta s-a afişat câteva luni bune la braţul magnatului. O cină la restaurant, o serie de fotografii gen paparazzi şi un Mercedez condus de Ana Maria, au dus toate la concluzia că cei doi trăiesc o poveste de dragoste. Mai mult decât atât, declaraţiile cântăreţei au lăsat să se înţeleagă asta: "Ţiriac m-a făcut să mă simt specială"
30 Noiembrie 2010
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • criss pe 1 Dec 2010, 00:17
    totusi...

    @Lilianalex: haide sa nu generalizam aiurea! adica pt tine dna corina chiriac si dna emilia popescu sunt... dame de companie? sau ana-maria ferentz, care chiar e inzestrata cu o voce frumoasa...? cat despre celelalte doua, le cunosti cumva personal, ca sa te pronunti?? cat despre articol... unde e secretul? ca io nu-l prea vaz. povestea dintre dna chiriac si tandarica e veche de cand lumea. stiu de relatia asta de cand eram copil. despre ferentz si tiriac s-a tot scris, dar nu se stie nimic concret.. iar dc ar fi adevaratae speculatiile despre dna popescu si dl piersic, eu as felicita-o pt un asemenea noroc, dar nu cred ca e valabila supozitaia

    0
    0

  • Lilianalex pe 30 Nov 2010, 18:21
    sunteti penibili

    Probabil le promovati ca "vedete" negative, sunt niste dame de companie devenite publice si de utilitate publica pe care ar trebui sa le ignoram, nu sa le promovam!

    0
    0

  • mona pe 30 Nov 2010, 08:47
    articol inutil!

    Subscriu la ce a scris Valentina.

    0
    0

  • Valentina pe 30 Nov 2010, 07:47
    Ciudat:))

    Cum sunt secrete daca totusi sunt facute publice?=)):))

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod