Vedete România: 5 bărbaţi de multe ori însuraţi

Proaspătul anunţ de divorţ dintre fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi soţia sa, Ioana, i-a adus în lumină pe campionii divorţurilor din ţara noastră. Cei mai mulţi dintre ei au peste trei căsnicii la activ, iar alţii chiar patru. Horia Moculescu, Bodo sau Ilie Năstase sunt trei dintre bărbaţii celebri care par să fie pasionaţi de drumul până la altar, sfârşit apoi la tribunal.
1 din 6

Călin Popescu Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu şi Ioana Tăriceanu au anunţat în urmă cu câteva zile că divorţează. Fostul premier este deja la cel de-al patrulea divorţ, iar identitatea fostelor sale soţii pare să fie cumva ascunsă în umbră. Tăriceanu s-a căsătorit prima dată la mijlocul anilor '70, potrivit libertatea.ro, iar aleasa a fost o tânără despre care nu se ştie mare lucru, ci numai că s-a stabilit de ceva vreme în Statele Unite.

Cea de-a doua soţie a fostului prim-ministru a fost Livia Popescu Tăriceanu (54 de ani), fiica primului ambasador al Romaniei în Israel, Valeriu Georgescu. În prezent, Livia Popescu Tariceanu conduce o pensiune de lux în apropiere de Ploieşti, potrivit aceleiaşi surse.

A treia soţie a fost Cornelia Trântescu, mama primului copil al fostului premier.

Cea de-a patra soţie este Ioana Popescu Tăriceanu, cea cu care Călin Popescu Tăriceanu a avut o relaţie de 15 ani. Ce doi au împreună un fiu, pe nume Mihai.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ligia pe 24 Aug 2011, 08:44
    Niste frustati

    Tariceanu mi se pare f greoi si probabil de lucrul asta si-au dat seama si nevestele lui usor usor. Moculescu este un gretzos, un mos scarbos de care nici nu vreu sa vb ca mi se intoarce stomacul pe dos. Nastase este din pacate imatur si a ajuns la varsta la care ii trebe tinerele pentru ca s-a cam...sa zicem ca poate e prea mult dar sclerozat nitel. Bodo e si el un greoi si un libidinos, Piersic este un fustangiu, ma mir ca n-a detinut recordul la neveste dar probabil a detinut la capitolul amante.

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod