Vedete România: 4 divorţuri cu scandal din 2011

Pare-să că în lumea mondenă a României ia amploare o nouă modă: cea a divorţurilor. După ce trend-ul a fost dat de Moni şi Iri, numărul cuplurilor care îşi anunţă despărţirea crește pe zi ce trece. La unii dintre ei nu ne aşteptam, pe alţii îi urmăream pas cu pas ca să vedem când se întâmplă inevitabilul. Oana Zăvoranu şi Pepe, Monica şi Irinel Columbeanu, Oana Frigescu şi Andrei Badiu sunt exemplele care confirmă cele spuse mai sus.
1 din 5

Oana Zăvoranu şi Pepe îşi spun "Adio"

După o relaţie de aproape 8 ani şi o căsnicie de 5, cei doi amorezi s-au separat. Uluitor, am spune, pentru că nimic din comportamentul celor doi nu trăda că ar avea probleme. Peste tot erau împreună şi nu mai conteneau în a-şi exprima dragostea pe care o simţeau unul pentru celălalt. Semnele că mariajul lor a intrat în criză au apărut de la finalul anului trecut când Oana Zăvoranu a fost surprinsă, noaptea, la braţul unui bărbat misterios. Atunci ea s-a scuzat, declarând că a fost vorba de o întâlnire de afaceri şi că soţul ei era la o cafenea alăturată cu alţi prieteni. Focul părea să se stingă, însă bomba a explodat săptămâna trecută când ziarele au scris că Pepe a plecat de acasă. Apoi au urmat ştirile despre starea deplorabilă în care se află Querida. Pe urmă s-a speculat că problemele cuplului îşi au rădăcina în scandalul pe care-l are Zăvoranu cu mama ei. Cert este că cei doi s-au separat şi că Pepe este cel care a intentat divorţul din cauza aventurii pe care o are Oana cu Tudor Ionescu, un român stabilit de foarte mult timp în Belgia, angajat al Parlamentului European. Interesant este faptul că bărbatul despre care se face vorbire este acelaşi despre care s-a vorbit şi acum câteva luni

Mai multe citeşte şi aici
8 Martie 2011
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ale pe 27 Mar 2011, 08:33
    div.Simona Balanescu

    Este pt.mine ostire"soc"!Imi pare f.rau,pt. ca mi s-a parut unul din cele mai frumoase si echilibrate cupluri.pacat!

    4
    0

  • Andreea-Luciana pe 23 Mar 2011, 15:10
    Divort

    FIecare dintre oamenii din aceste doua cupluri sunt pana la urma doar niste oameni. Nu inteleg de ce este marginalizata Monica, ambii sunt niste oameni mondeni si care nu sunt parinti buni prin simplul fapt ca vietile lor nu le permit sa aiba timpul necesar. In privinta lui Pepe si a Oanei, vina apartine amandorura. Pepe nu a avut determinarea necesara sa stea langa Oana, iar ea probabil frustrata de celalalte probleme, nu a mai fost la fel de dragastoasa fata de Pepe. Casatoria era candva o uniune pentru toata viata. Inteleg sa divortezi din cauza violentei domestice, dar alt motiv adevarat nu exista. Iti suporti parfumul trebuie sa iti suporti si basinile reciproc si impreuna sa cladesti ceva frumos. Pacat ca se uita dragostea...care exista cu siguranta in ambele cupluri.

    1
    0

  • maddy pe 9 Mar 2011, 01:51
    pff..

    eu nu cred k scorpia asta de monik l.a iubit pe irinel ...vreodata ..pacat de fetitza.!!

    1
    0

  • maddy pe 9 Mar 2011, 01:49
    :)

    eu cred .k se potriveau de minune..chiar dak se vb urat de oana ..eu cred k e o fata dragutza .

    0
    1

  • Anonimul pe 8 Mar 2011, 16:52
    Oana Zavoranu si Pepe

    Mi-e imi placea accest cuplu le statea minunat impreuna iar Oana e o fata de milioane din toate punctele de vedere. Nu cred ca s-ar fi culcat cu altul. Nu sunt Roman..deci ma scuzati daca am gresit gramatical.

    3
    3

  • sorin pe 8 Mar 2011, 11:32
    invatati sa scrieti gramatical corect !!!!

    In atentia celei care a scris articolul - in titlul de prezentare apare scris gresit "i-a" amploare. Daca nu stii sa scrii gramatical corect si nu aveti nici corector, mai bine apucati-va de altceva. Nu de alta, dar da rau ca imagine.

    7
    1

  • Alexandra pe 8 Mar 2011, 09:01
    Din articol rezulta ca sunt 3 divorturi cu scandal, nu 4!!!

    Ptr. autoarea articolului Daca cea de-a patra stire din acest articol se numeste:"Simona Bălănescu, divorţ echilibrat", atunci care sunt cele 4 "divorturi cu scandal"?

    9
    1

  • ANA pe 8 Mar 2011, 03:01
    IRINEL SCAPA DE MONICA CIT MAI REPEDE !

    IA FETITA SI CRESTE-O SANATOS SI MONICA SA PLECE IN AMERICA,CA ARE SANSE SA-SI GASEASCA ALT PROST CA DUMNEATA ,CU BANI.PENTRU VREO ALTI 5 ANI. TREBUIE SA AI GRIJA DE FETITA,CA ASTA CRED CA E CEL MAI IMPORTANT PENTRU TINE. MOLDOVEANCA DUCA-SE SI DUPA AMERICA !!

    4
    3

  • MARY pe 8 Mar 2011, 02:56
    DIVORTUL LUI PEPE

    BRAVO PEPE !1 MA BUCUR SI SUNT SIGURA CA INTREAGA TARA SE BUCURA DE PASUL CE L-AI FACUT ! SCAPATE DE SCORPIA ASTA CA NU ARE SUFLET ! E FOARTE REA SI EMANCIPATA SI PROST CRESCUTA ! SA-TI DEA DUMNEZEU SANATATE SI SA SCAPI CU BINE DIN GHEARELE ACESTEI FEMEI CU INIMA DE PIATRA ! LAS-O LA PARLAMENTARI !!!!

    6
    2

  • RodycutzaM pe 8 Mar 2011, 00:24
    :d

    la cat de mahalagioaica e Querida ma mir cum de-a rezistat saracul Pepe atat ! ce-o fi zis omu' decat sa ma cert cu asta inainte de divort mai bn dispar ca magarul in ceata :d

    9
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod