Vedete la plaja

Actrita australiana Sophie Monk a facut ceva valuri in Santa Monica. Silueta perfecta i-a fost pusa in evidenta de costumul de baie confectionat dintr-un material imprimat. Ce bine s-or fi simtit norocosii care se aflau pe plaja in acele zile.

Despre Jessica Alba se poate spune orice, numai ca nu este frumoasa, nu. Chiar daca gurile rele au tot comentat ca actrita a slabit foarte mult si ca si-a pierdut farmecul, pare sa nu o intereseze. Alba a fost fotografiata pe plaja din Malibu, la bratul partenerului ei Cash Warren. A ales un costum de baie in dungi, simplu.

Jennifer Lopez si-a petrecut concediul alaturi de sotul ei, Marc Anthony, in Italia. Tanara mamica de gemeni a afisat o silueta de invidiat, care i-a fost pusa in evidenta de un costum de baie rosu, simplu. Nu cred ca ar fi putut da gres in materie vestimentara daca stam sa ne gandim ca si-a petrecut concediul alaturi de designerii Domenico Dolce si Stefano Gabbana.

Se pare ca lui Jennifer Love Hewitt nu-i prea place sa stea la plaja. Ea a fost surprinsa de paparazzi jucand tenis in costum de baie. Fiecare se relaxeaza cum poate, mai ales in concediu. Ma gandesc ca poate vrea sa-si mentina silueta ca sa arate si anul viitor la fel de bine, in acest costum de baie negru. Actrita si-a petrecut concediul alaturi de prietenul ei - Jamie Kennedy - in Maui.

Denise Richards este o diva si acest lucru se poate vedea si din fotografia in care a fost surpriza zilele trecute, pe cand se relaxa la piscina casei pe care o detine in Malibu. Eleganta si stralucitoare, fosta fata Bond a purtat un costum de baie negru, cu accesorii aurii.

Nicolette Sheridan, care va implini in noiembrie 46 de ani, le da clasa mai tinerelor sale colege. Actrita si-a afisat silueta de invidiat pe plaja din Malibu. Pentru a-si pune in evidenta bronzul, vedeta a ales sa poarte un costum de baie alb, peste care si-a pus o rochita vaporoasa de plaja.

Una dintre gemenele Olsen, Mary-Kate, a fost surprinsa, cu greu, pe plaja din Grecia. Copilul vedeta de acum cativa ani a etalat un stil boho: cu palarie supradimensionata care-i acopera intreaga fata, o fusta lejera, pana la jumatatea gambei si un tricou care-i acopera mainile. Imi este greu sa cred ca s-a imbracat astfel ca sa nu fie recunoscuta la bratul iubitului ei, Nate Lowman. Poate a avut alt motiv!

Gretchen Rosii, protagonista reality show-ului "Real Housewives of Orange Country", a ales sa poarte un costum de baie cu imprimeu de leopard. Vedeta s-a relaxat in soarele din Malibu.

Rapperita Lil' Kim nu se desparte nici la plaja de accesoriile scumpe. Daca la capitolul outfit nu pune probleme foarte mari, cantareata a ales sa-si accesorizeze tinuta cu o centura Louis Vuitton. Joaca tare, Kim!

Jenny McCarthy a ales sa-si ascunda trupul sub o tunica neagra, trasa peste un costum de baie oranj. Ea a fost surprinsa in vacanta pe care a petrecut-o in Hawaii, alaturi de fiul ei, Evan, si de prietenul Jim Carrey.

Care este outfit-ul care-ti place cel mai mult?

13 August 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod