Vedete Hollywood: 6 cupluri anapoda

Te-ai pregătit pentru parada celor mai nepotrivite cupluri de la Hollywood? Totul este permis în dragoste, iar celebrităţile ne dovedesc asta din plin. Nu mică ne este mirarea când vedem unele cupluri celebre în lumina reflectoarelor. Ştim că fericirea nu are coordonate exacte, dar cuplurile de mai jos ne şochează de-a dreptul. De ce? Pentru că, cel puţin la prima vedere, sunt total nepotrivite.

Iată ce cupluri ar atrage, în mod sigur, privirile tuturor şi fără să fie celebre!


 
1 din 7

Heidi Klum şi Seal: frumoasa şi bestia

Ce doi formează, potrivit presei americane "cel mai fericit cuplu de la Hollywood" şi pe bună dreptate! Deşi nu se potrivesc după standardele de frumuseţe - ea top model, el cu faţa cicatrizată - iată că cei doi au o căsnicie trainică, presărată cu mulţi copii: Leni (6 ani), Henry (5 ani), Johan (4ani) şi Lou, în vârstă de 18 luni. O familie mare şi unită!

Vara aceasta cuplul a avut multe de sărbătorit: s-au mutat la casă nouă, una mai spaţioasă, desigur şi şi-au reînnoit jurămintele pentru a şasea oară! Asta da celebrare a iubirii!
MAI MULT DESPRE: cuplu, Hollywood, vedete, nepotrivit, celebru
11 August 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anonimus pe 15 Aug 2011, 20:34
    Diferenta de inaltime

    ei nu au zis ca diferenta de inaltime afecteaza relatia, au zis doar ca arata inestetic "domnul stalp si doamna dop".... chiar au specificat ca acele cupluri par a fi foarte fericite...

    1
    0

  • mara pe 11 Aug 2011, 19:53
    cea mai nepotrivita pereche

    Sienna Miller şi Tom Sturridge nu se potrivesc chiar deloc ...yaks par mama si fiu

    1
    3

  • Dyutza_003 pe 11 Aug 2011, 15:06
    Ce articol naspa

    In primul rand, diferenta de varsta dintre Douglas si Zeta Jones e de 25 de ani, nu 15, cum ati scris voi, si in plus, n-am stiut ca diferenta de cm in inaltime ar fi o problema pentru cupluri.

    8
    2

  • eu pe 11 Aug 2011, 10:07
    Shaquille O'Neal şi Nicole Alexander

    ei hai.... deja asta e o exagerare... pai nush, dar mi se pare anormal, sunt in lume shi femei inalte si barbati jos, fiecare ishi are perekea, nu e numai dekit sa inventam noi....

    4
    4

  • shut-the-fuck-up pe 11 Aug 2011, 01:07
    asa si?

    Un articol mai tampit ca asta numai voi puteati adauga. Ce sa spun, vi se pare voua inestetica diferenta de inaltime intr-o relatie. Eu am 1.63 iar iubitul meu are 1.87 iar asta nu ne impiedica din niciun punct de vedere sa nu fim fericiti sau sane creem complexe din cauza asta. Grow up!!!!!!

    3
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod