Vedete cu secrete. Curiozităţi pe care sigur nu le ştiai până acum

Chiar dacă viaţa lor este mereu în vizorul presei şi al fanilor, există anumite secrete pe care sigur nu le cunoşti despre vedetele tale preferate.

Ştiai cu Sophie Turner din „Game of Thrones“ este alergică la cai sau că Tilda Swinton a fost în aceeaşi clasă cu Prinţesa Diana? Sunt atât de mult lucruri pe care nu le cunoaştem despre vedetele noastre preferate. Iată câteva vedete cu secrete despre care nu am aflat până acum:

Sophie Turner (Sansa) din „Game of Thrones“ e alergică la cai


Potrivit dezvăluirilor făcute de actriţă, a avut probleme cu astmul de mică. Iar în preajma cailor, simptomele sale se înrăutăţesc şi are dificultăţi serioase de respiraţie.

De aceea este nevoită să aibă inhalatorul la ea în timpul filmărilor pentru vestitul serial „Game of Thrones“.

 

Tilda Swinton şi Prinţesa Diana au fost în aceeaşi clasă


Actriţa avea doar 10 ani când a fost trimisă de părinţii săi la un internat din Kent (Marea Britanie) unde a fost înconjurată de mulţi copii ai aristocraţilor din acea vreme, având-o în clasă inclusiv pe viitoarea Prinţesă de Wales.

 

Kit Harington (Jon Snow) din „Game of Thrones“ nu şi-a cunoscut adevăratul nume până la 11 ani


Kit este prescurtarea pentru Christopher, însă actorul nu a avut habar de acest lucru până la vârsta de 11 ani, după cum a declarat singur în mai multe interviuri acordate. Prin urmare, el nu şi-a cunoscut numele adevărat până la 11 ani.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod