Vedete care nu s-au suportat pe platourile de filmare. Nu ai fi crezut asta!

Deşi păreau că se potrivesc perfect, unii actori nu s-au suportat în timpul filmărilor. Leonardo DiCaprio şi Claire Danes au fost ca şoarecele şi pisica în timp ce au filmat "Romeo and Juliet".

Unele sunt cupluri perfecte în faţa camerelor de filmat şi mulţi fani/fane au trăit povestea lor intensă de dragoste. Însă, se pare că în realitate nu s-au înţeles deloc şi s-au evitat pe cât posibil pe platourile de filmare. Nu ai zice că Leonardo DiCaprio şi Claire Danes nu prea s-au suportat în timp ce au filmat "Romeo şi Julieta" şi nici că Ryan Gosling nu prea a acceptat-o pe Rachel McAdams când au filmat împreună pentru "Notebook".


Chiar dacă joacă impecabil şi reuşesc să ascundă faptul că nu s-au înţeles în timpul filmărilor, unii actori au recunoscut că au avut şi parteneri de film pe care nu i-au suportat. Iată care sunt aceştia şi despre ce filme este vorba:
1 din 7

1. Claire Danes şi Leonardo DiCaprio în "Romeo and Juliet" (1996)

Relaţia lor nu era una la fel de romantică ca în faţa camerelor de filmat. Se pare că Claire Danes nu-l suporta pe Leonardo DiCaprio şi îl considera "imatur", în vreme ce el etichetat-o pe Claire Danes ca fiind "rece şi mizantropă". Potrivit surselor din interiorul echipajului de filmare, cei doi s-au evitat pe tot parcursul filmărilor.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod