Vedete care nu mai sunt la modă! Bodo, o voce tare, o viaţă explozivă


Bodo, un solist de succes care a decis să facă un pas înapoi

Artistul are o voce deosebită, cultivată îndelung în cele mai grele timpuri. Trebuie să reamintim faptul că Bodo cânta în diverse trupe de rock încă din anii '80 când Ceauşescu era la putere. A făcut parte din multe formaţii, iar vocea lui i-a oferit tot ce a câştigat pe acest pământ, de la bani, la glorie. Peste toate aceastea, este şi un om bun care a încercat mereu să nu-şi bată joc de talentul său. Dar e un artist adevărat.

Aşa că a fost căsătorit de patru ori şi a divorţat de trei. Are un băiat, Alexandru, de 25 de ani, pe care nu l-a văzut o lungă perioadă, acesta plecând împreună cu mama lui în SUA.
Bodo a fost căsătorit cu Ioana Băsescu, fiica primarului Bucureştiului care, mai apoi, a devenit preşedintele României. A fost un mariaj urmărit pas cu pas de întreaga presă din România până când s-a destrămat. Cei doi se căsătoresc în 2003 şi se despart după numai trei ani, în 2006.
7 Septembrie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ion Burciu pe 7 Sep 2015, 22:26
    Un gand

    Faptul că încă mai promovează acea muzică care nu are nici-o legătură cu muzica creștină,mă face să mă îndoiesc serios de faptul că se declară creștin credincios.Nu se poate sluji la doi stăpâni.Dacă încă îi mai face poftele primului stăpân care i-a pângărit viața,trebuie să-i dea serios de gândit....Am fost rastignit impreuna cu Hristos, si traiesc… dar nu mai traiesc eu, ci Hristos traieste in mine. Si viata, pe care o traiesc acum in trup, o traiesc in credinta in Fiul lui Dumnezeu care m-a iubit si S-a dat pe Sine insusi pentru mine. (Gal.2:20)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod