Valentina Pelinel mama

Valentina Pelinel, mamă! Cine e tatăl copilului? Nu există confirmare oficială


Valentina Pelinel, gravida in gradina
Valentina Pelinel, în grădină, la cules de căpşuni

Valentina Pelinel îl apără pe Borcea? Oamenii cu bani sunt adesea huiduiţi!


Dar publicul aşteaptă cu nerăbdare descoperirea identităţii misteriosului tată. E adevărat că toată lumea îl bănuieşte pe Cristi Borcea, dar nu există nicio confirmare oficială.
Relaţia scandaloasă dintre fostul patron al clubului Dinamo şi Valentina Pelinel a captat atenţia opiniei publice. Oamenii au fost şocaţi să afle faptul că celebrul top model a decis să rămână însărcinată cu un om de afaceri care face închisoare pentru corupţie.
Cele mai frecvente întrebări au fost cele de genul de ce o persoană atât de graţioasă, cu o imagine atât de bună s-a asociat cu un deţinut? Ce a determinat-o să facă acest pas? Ce se ascunde în spatele acestei relaţii?
Dar, se poate ca lucrurile să fie mult mai simple. O explicaţie a acestei relaţii o dă chiar Valentina Pelinel pe blogul său de pe site-ul femei de 10, postat în urmă cu două săptămâni.
”Banii sunt un subiect controversat. Toată lumea şi-i doreşte, nimănui nu-i place să vorbească despre ei sau despre câţi are, dar adevărul este că statutul financiar este un prim indicator al succesului unei persoane.
Dar nu cel mai important şi în special, nu unul relevant, în opinia mea. Trăim într-o lume în care din ce în ce mai mulţi oameni devin sclavii banului, fie că-i au, fie că nu-i au. Dacă nu-i au, îşi doresc, dacă îi au, îşi doresc mai mulţi. Oamenii cu bani sunt adesea huiduiţi, criticaţi, invidiaţi, culmea, de către cei care, de fapt, îşi doresc tot bani. Studiind atent diverse persoane, am ajuns la concluzia că toţi ne dorim să fim sănătoşi, dar în pofida acestui lucru, fiecare în felul nostru, alergăm după bani.
Fie că ne oferă confort, ne hrănesc orgoliul prin puterea de control asupra altora, fie că ne ajută să ne satisfacem anumite plăceri, banii contează”, a scris vedeta.
În concluzie, se poate spune că Valentina Pelinel şi-a riscat reputaţia pentru a-şi asigura viitorul. Este aceasta o afacere din care va ieşi câştigătoare sau nu?
31 Mai 2016
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 31 Mai 2016, 13:58
    CINE OARE

    Cine e tatal? Cine s-a nimerit, simplu....

    2
    0

  • ilona pe 31 Mai 2016, 02:11
    Persoana subversiva, de nota 10!

    Mi-as dori sa citeasca, si fiinta asta perversa, comment-ul meu ca sa vada ca n-a reusit sa ne abureasca! Traind atatia ani dincolo, s-a calit la Legile Junglei, desi in mesajul ei - subversiva cum e - , se intelege ca este DISPERATA si INFRICOSATA de multe TARE personale! Traind si fiind ocrotita de un HUGO, escaladand, apoi, prin casatorie, ierarhia celebritatii - nu prin job-ul ei, ci prin statut de nevasta de guvernant, a fost invatata sa huzureasca, numai ca Destinul modelat de ea, a aruncat-o in bratele unui tip megapotent, cata vreme, bietul CRISTI B., ajunsese "executat silit"! Ce sa faca o tipa versata ca ea, care mai era disperata, si ca imbatraneste si n-are un urmas???A luat masuri si a ramas gravida, numai ea stie CUM, ca doar - doar i se va asigura un viitor sclipitor, ei si fiului (un proverb din batrani zicea:>)! Coment-ul ei este edificator; viata e cumplita, dura, grea, irespirabila si rea, daca n-ai lovele! Ceea ce insa a neglijat ea este faptul ca isi cladeste viitorul pe suferinta, lacrimile si deruta unei sotii si a copilasilor sai. Nu uitam insa ca, si ALINA a fost la fel de pacatoasa, dar, cel putin, Alina - in primul si in primul rand - , l-a iubit si il iubeste sufocant pe nababul puscariabil, comparativ cu ea, care e toata un INTERES si un FALSET! Viata va demonstra ca Dumnezeu nu o va ierta, iar "poznasul" o va judeca aspru, la adolescenta! Nu o judec pe "intrusa", ci vreau sa-i arat ca romanii obisnuiti, normali, adevarati, nu vor accepta niciodata ceea ce a fost capabila sa faca, mai ales FEMEIA romanca adevarata - de-ar fi murit de dorul banilor, al masculului, al amorului si al unui "poznas" - , nu intra in viata unei femei maritate, care e pacat prevazut, si de "DECALOG"!! Pe ea, Dumnezeu s-o ierte, ca nu stie cat RAU a facut, iar fiului, sa-i dea sanatate, ca e nevinovat !

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod