Valentina Pelinel contraatacă: „Nu m-am dus la Penitenciar nechemată“

Alina Borcea a plâns în emisiunea lui Măruţă, dar a precizat că va lupta pentru căsnicia ei orice s-ar întâmpla


Cu ochii înlăcrimați, Alina Borcea a declarat la Pro TV că știa de existența unei aventuri între Cristi și Valentina, dinainte ca ei doi să se fi căsătorit. Cu toate acestea, Alina a crezut că totul s-a terminat când au făcut nunta. "Da și eu am știut că această aventură s-a încheiat când noi ne-am căsătorit. Dar uite, se pare că această femeie și-a făcut o obsesie pentru soțul meu și de atunci intră cu picioarele în viața noastră", i-a spus ea lui Cătălin Măruță.

Alina a declarat că nu renunță la căsnicia ei, pentru care vrea să lupte până la capăt.

Rugată de Măruță să-i transmită un mesaj lui Cristi Borcea, soția acestuia a spus că va lupta pentru el: "Soțul meu, te iubesc, te iubesc cel mai mult din lume și sunt aici pentru că te iubesc și voi lupta pentru tine. Toată viața voi lupta pentru tine și îți voi fi alături, indiferent de ce se întâmplă, eu sunt alături de tine și să știi că te iubesc, să nu te îndoiești de asta, pentru că eu te iubesc și știu că și tu mă iubesc și îți mulțumesc pentru asta."

Ea a adăugat că va rămâne alături de Cristi orice s-ar întâmpla: "Voi lupta pentru această căsătorie indiferent de situație.

Și dacă vor mai fi Valentine, Roxane, ce-or mai fi, eu nu am soț de lăsat", a spus ea.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Juvetele de Duba pe 7 Ian 2016, 03:55
    am aceeasi opinie

    chiar daca mi-ati sters mesajul anterior, avand cuvinte triviale, sa stiti ca imi pastrez opinia. Este inadmisibil sa asiste o tara intrega la astfel de nemernicii, promovand mizeria morala si etica a unor puscariasi si femeile lor usoare. Chiar nu exista putina decenta, Totusi cine sunt aceste personaje? Oare sunt niste vedete, staruri care trebuie urmate de altii? Totusi imi face impresia ca in Romania competentele celor din presa si mass media sunt de-a dreptul sub orice critica si ca practic nu exista nici o competenta si deontologie profesionala. In asemenea stare cirotica in care se afla tara, se pot schimba guverne in fiecare luna pentru ca nimic nu va schimba. Mizeria morala si imbecilitatea vor dainui. Mi se face greata de fiecare data can mai uit la stiri din tara. Vai si amar.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod