Val Kilmer, prima poză după ce s-a scris că are cancer. Starul e tot mai slăbit

Actorul în vârstă de 56 de ani a fost fotografiat în California, la o lună după ce a negat că are cancer la gât. Starul din „Doors“ arăta foarte slăbit.

Îmbrăcat cu jeanşi bleumarin, o cămaşă bleu cu mâneci scurte şi cu o vestă gri, actorul avea pe cap şi era vizibil mai slab decât la precedenta apariţie publică, în noiembrie, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Kilmer, care a negat în repetate rânduri că suferă de cancer, a susţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, un show în San Diego şi a fost imediat reperat de fotoreporteri.

Luna trecută, el a fost înconjurat de jurnalişti, în Los Angeles, când ieşea de la proiecţia filmului inspirat de show-ul său, "Citizen Twain", cărora le-a explicat de ce şi-a anulat turneul one-man show.

"Am fost la tratament în Florida şi am început să am probleme cu speech-ul meu. Sunt în recuperare, pentru că am nişte umflături la limbă şi am fost nevoit să anulez turneul", a declarat actorul, pronunţând cu dificultate cuvintele şi oprindu-se din când în când pentru a respira.

În noiembrie, Val Kilmer a precizat pe pagina lui de Facebook că nu are cancer după ce prietenul său, Michael Douglas, a declarat că el "are de-a face exact cu ce am avut eu", referindu-se la cancer bucal.
"Îl iubesc pe Michael Douglas dar e dezinformat. Ultima dată când am vorbit cu el era acum aproape doi ani, când l-am rugat să-mi dea un specialist care să-mi dea un diagnostic pentru un nodul în gât, ceea ce m-a împiedicat să-mi continui turneul cu Citizen Twain", a precizat starul, adăugând: "Am fost la o echipă de la University of California şi nu au depistat cancer. Am încă nişte umflături pe limbă şi mă refac încet."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod