Un cadou cat inima mea

Cu siguranta esti curioasa si ai vrea sa stii cam ce cadouri fac VIP-urile masculine mamelor si iubitelor lor de 1 si 8 martie. Am vorbit cu trei dintre ele si iata ce am aflat pentru tine:

Calin, solistul trupei Voltaj, referitor la ziua de 1 martie ne-a raspuns: "Danei, in fiecare an ii iau, pe langa un cadou mai mare, cel mai trasnit martisor pe care il gasesc (dupa ce <<bat>> tot Magheru si ma uit pe la toate tarabele). Si acest martisor trebuie sa arate dragostea pe care i-o port sau sa-i aminteasca de ceva hazliu. Sorei mele, care este de 2 ani in Anglia, o sa-i trimit un martisor virtual prin e-mail." Despre ziua de 8 Martie ne-a destainuit ca "doar mama este cea care primeste cadouri in aceasta zi", deoarece pentru el aceasta data reprezinta doar ziua mamei, asa ca ii este dedicata in exclusivitate. "Pana sa ma mut in Bucuresti (eu fiind clujean) ii luam pe langa niste flori frumoase (incercam de fiecare data sa fie cat mai deosebite) o felicitare haioasa si un obiect vestimentar sau un lucru pentru casa. Din 1995 de cand sunt in Bucuresti, ii trimit din vreme o felicitare si un martisor si o sun sa-i urez tot ce poate fi mai bun."

Cristi, solistul trupei Directia 5, crede ca acel cadou care i-a placut cel mai mult mamei a fost atunci cand i-a "urat <La multi ani> in direct pe unul din posturile de televiziune, lucru care a facut-o sa se simta implinita, realizata. Acest cadou a multumit-o mai mult decat orice cadou material, mama mea nefiind o fire materialista."
"Printre alte cadouri deosebite facute iubitei de data aceasta, se numara versurile discului <Octombrie>, ce-i sunt dedicate in intregime. Cred ca acest lucru are o semnificatie mult mai profunda decat in aparenta, care arata ca desi pasiunea este trecatoare, acest disc va ramane pentru totdeauna o amintire legata de aceasta perioada."

De la lumea muzicii ne indreptam catre cea a sportului unde il intalnim pe Emeric Ienei care ne marturiseste ca i-a facut o multime de cadouri sotiei sale, dar cel care a fost cel mai apreciat, mai deosebit pentru aceasta a fost un inel simplu, primit inaintea casatoriei si pe care il poarta si astazi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod