Uma Thurman, fără machiaj şi cu ţigara în mână: Vedeta e de nerecunoscut!

Actriţa în vârstă de 46 de ani este departe de strălucirea de pe covorul roşu. Fără machiaj şi trăgând cu nesaţ din ţigară, ea arată total schimbată.

Fără machiaj, nearanjată, pufăind din ţigară, Uma Thurman arăta mult schimbată zilele trecute, în New York. Lupta dură pe care actriţa a dus-o în instanţă cu fostul logodnic Arpad Busson pentru custodia fiicei lor a obosit-o vizibil pe actriţa americană. Vedeta din "Pulp Fiction" şi "Kill Bill" nu mai avea nimic din strălucirea cu care ne-a obişnuit, în timp ce se relaxa fumând în afara unei clădiri de birouri.

Cu părul nearnjat, încurcat de vânt, şi fără pic de machiaj, Uma arăta de parcă îşi pierduse busola şi era foarte schimbată, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Curios, pentru că, de fapt, lucrurile ar trebui să meargă mai bine pentru ea - actriţa a câştigat recent procesul cu fostul ei partener, multimilionarul Arpad Busson, în vârstă de 54 de ani, pentru custodia fiicei lor, Luna (patru ani).

Judecătorul Eleanor Alter a confirmat că vedeta a primit custodia primară asupra copilului.

Uma a apărut în faţa instanţei alături de avocatul ei pentru a-şi exprima acordul asupra înţelegerii cu Busson. Reprezentantul Curţii Supreme de Justiţie, judecătorul Matthew Cooper, a îndeplinit formalitatea de a se asigura că Uma a înţeles termenii procesului. El a întrebat-o pe actriţă dacă a citit în întregime documentul de 38 de pagini care conţine condiţiile acordării custodiei.
"Da", a răspuns ea. "Sunteţi sub influenţa vreunui medicament care v-ar putea influenţa decizia?", a întrebat-o apoi Cooper. "Nu", a răspuns Uma. Apoi instanţa a pronunţat decizia, acordându-i custodia fetiţei.

Din 2014, actriţa şi fostul ei partener au fost implicaţi în mai multe dispute juridice asupra custodiei, după ce omul de afaceri a mers în instanţă pentru a solicita permisiunea de a-şi vizita periodic fiica.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Chiorul pe 2 Mar 2017, 21:17
  Hola

  Toate sunt false,o carcasa de carne,piele si matze

  0
  0

 • Alex pe 2 Mar 2017, 17:40
  Boschetarii VIP

  Sa dus dracu si asta ! Arata ca o boschetara.de la hollywood.

  0
  0

 • NEMESIS pe 2 Mar 2017, 14:14
  GENE

  Așa se trec jidoavcele.

  1
  0

 • marianne pe 2 Mar 2017, 13:02
  uma thurman

  Nu arata rau fara machiaj, sincer vorbind, in poza a treia e chiar mai frumoasa, foarte expresiva...Imi place, chiar de nu sunt adepta fumatului.

  2
  0

 • ATHOS pe 2 Mar 2017, 10:47
  parere

  ... adica , altii sau altele nu se schimba la fatza , cu trecerea timpului ???... sa mai adaug si influentza machiajului ?

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod