Ultimul sărut: Jim Carrey şi iubita lui, imagine romantică înainte de moartea ei

Cathriona White, în vârstă de 28 de ani, s-a sinucis la câteva zile după ce relaţia sa cu starul de la Hollywood s-a terminat.

Povestea tristă a morţii fostei iubite a lui Jim Carrey continuă să suscite interesul presei internaţionale. O fotografie în care actorul şi Cathriona White se sărutau, realizată cu doar câteva zile înainte ca ea să se sinucidă, a apărut în mai multe ziare. Cei doi erau fericiţi şi nimic rău nu părea să stea în calea lor.

Scena a avut loc la restaurantul Nobu, din Malibu, pe 19 septembrie, scrie cotidianul britanic Daily Mail. Pe 28 septembrie, Cahtriona White, de profesie make-up artist, era găsită fără viaţă, după ce a luat o supradoză de medicamente, la cinci zile după ce se despărţise de Jim Carrey.

"Păreau foarte fericiţi împreună, se sărutau şi se priveau în ochi.

A fost o masă foarte romantică. Au venit împreună şi s-au dus direct la masa lor, pe balcon, aranjată la distanţă de ceilalţi clienţi. Arătau ca un cuplu romantic care se întâlnea la o masă romantică. Asta face şi mai şocantă vestea morţii Cathrionei", a declarat o persoană care i-a văzut pe cei doi la restaurant.

Tânăra în vârstă de 28 de ani a scris pe Twitter, pe 20 septembrie, despre "minunata masă de la Nobu, din Malibu, de seara trecută" şi a postat şi o poză în care apărea gata de plecare, dar nu a pomenit nimic de Carrey.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Stela pe 6 Oct 2015, 14:47
    din respect pentru cititori

    Daca tot doriti sa dati o informatie incercati sa cititi o data materialul inainte de a-l posta. Femeia asta care s-a sinucis avea 28 de ani. In subtitlu apare varsta de 38 de ani dupa care mai jos "a intinerit" cu 8 ani.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod