Trucuri pentru un fund perfect: Ce exerciții a făcut Jennifer Lopez ca să arate sexy în ultimul videoclip

Nu degeaba are cel mai celebru posterior din lume! Ultimul clip al cântăreței în vârstă de 45 de ani a făcut 11 milioane de vizionări pe YouTube în doar 24 de ore!

Concurența posterioarelor în showbiz-ul internațional este din ce în ce mai acerbă. Dar oricât s-ar strădui Nicki Minaj și Kim Kardashian să dea din fund, tot J Lo e regina acestui "sport". Artista a reușit o nouă apariție de senzație în ultimul ei videoclip, "Booty", în care arată fabulos, alături de Iggy Azelea, iar silueta sa perfectă a făcut "ravagii" pe YouTube.

Schimbam modul de pregătire la fiecare zece zile. Ăsta e secretul: putem face alt exercițiu la fiecare zece zileTracy Anderson
Ca să reușească așa ceva la 45 de ani, Jennifer Lopez muncește din greu. Mamă a doi copii, cu o carieră de top, vedeta se bazează pe un ajutor de nădejde: Tracy Anderson, celebra antrenoare a vedetelor. Aceasta chiar a zburat la Los Angeles pentru a se ocupa de clienta sa în perioada filmărilor, scrie Page Six.

Fostă dansatoare și parteneră de afaceri a actriței Gwyneth Paltrow, Tracy Anderson e o autoritate în domeniul fitness-ului: ea a produs până acum patru DVD-uri cu exerciții, fiecare dintre acestea fiind vândut în peste 20.000 de exemplare numai în Marea Britanie, precum și o carte, "Tracy Anderson's 30-Day Method", notează ziarul englez Daily Mail.

Tracy a antrenat-o pe Jennifer câte o oră în fiecare zi. Fiecare ședință încludea o jumătate de oră cardio și 30 de minute de lucru pe structura musculară.

"Exercițiile erau concepute pentru a o ajuta să suțină show-ul. Nu doream să-i schimb corpul sexy, ci să-i pregătesc un program care să o mențină în formă", a explicat Tracy pentru publicația Hollywood Life.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod