Trucul simplu care o ajută pe Chrissy Teigen să facă cel mai bun tort de morcovi

Însărcinată cu al treilea copil, Chrissy Teigen a anunțat că a făcut duminica trecută cel mai bun tort de morcovi din lume. Și le-a împărtășit fanilor trucul cu care se asigură că acesta nu se usucă.

„Aceasta culoare e incredibila”, a spus vedeta in varsta de 34 de ani in inregistrarea video pe care a postat-o pe Instagram Stories, in timp ce urmarea tortul cu trei straturi din cuptor. „Inca e fierbinte, o sa-i pun glazura deasupra, o s-o absoarba pe toata si va fi foarte lipicios”, a explicat ea.

Chrissy a scris pe Twitter ca a facut „cel mai bun tort de morcovi din lume.”

„Fulgii de cocos, ananasul din conserva tocat si glazura cremoasa turnata peste straturile fierbinti il fac extrem, extrem de special”, a postat modelul.

 

Trucul cu glazura


Modelul a uns fiecare strat cu glazura facuta de ea, un sos dulce pe care l-a numit „caramel untos” si a avut grija ca acesta sa patrunda bine in toate straturile prajiturii, ca sa nu se usuce.

„Grozav”, a spus ea.

Cand a trecut la ornare, Chrissy a recunoscut ca nu este foarte incantata de aceasta parte. „Nu e asa important ornatul, sincer, ce e mai bun e inauntru”, a vedeta. „Fulgii de cocos sunt minunati, iar bucatile de ananas sunt uimitoare. As vrea sa vedeti toata bunatatea asta”, a continuat ea. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro

4 Octombrie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod