Trei perechi de la „Dansează printre stele“ au făcut o coregrafie pe ghete de kangoo jumps

Sandra Izbașa și Petrișor Ruge, Speak și Cocuța și Muneer și Stela Domnițanu au dat pentru câteva ore pantofii de dans pe ghetele de kangoo jumps. Asta s-a întâmplat săptămâna aceasta, când concurenții au vrut să iasă din rutină și să încerce și un alt tip de mișcare, pe lângă zecile de ore de dans.
Cele trei perechi au îmbinat astfel utilul cu plăcutul, s-au distrat, pentru că unii dintre concurenți nu au mai încălțat până acum astfel de ghete și și-au crescut rezistența pentru maratonul în pași de rock’n’roll pe care îl vor avea de câștigat în ediția de marți, 11 noiembrie, a emisiunii „Dansează printre stele”.

Chiar dacă pentru mulți a fost pentru prima dată când au practicat acest sport, instructorul Diana Știrbu nu a avut milă și a realizat o coregrafie foarte dificilă și solicitantă.

Speak a fost mirat de cât de intens este antrenamentul, dar apoi nu mai voia să plece din sală. Cu toate că el, Muneer și Petrișor erau inițial sceptici că nu vor găsi ghete pe măsurile lor, odată urcați pe ele s-au distrat de minune.
10 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod