Tragedie. A fost sau nu afectată Monica Gabor de moartea mamei sale?

Veronica Bulai, mama Monicăi şi a Ramonei Gabor, a murit, joi dimineaţă, în apropiere de Peştera Polovragi, din județul Gorj, după ce un bolovan cu o greutate de 7 kilograme i-a căzut în cap.

Vestea morţii Veronicăi Bulai a căzut ca un trăsnet peste surorile Gabor, ambele plecate în străinătate. Atât Ramona, cât şi Monica au anunţat că se vor întoarce în ţară pentru a-şi înmormânta mama, însă prima care a ajuns în România, la nici 24 de ore de la tragicul eveniment, a fost Ramona Gabor. Înainte de a se întoarce în ţară, Ramona Gabor a postat un mesaj emoţionant pe Facebook, prin care le mulţumea tuturor pentru suportul oferit.

„Vă mulţumesc pentru gândurile calde! Nu pot spune nimic decât că inima îmi este frântă. Iubita mea, scumpa mea mamă nu mai este... Aşa a vrut Dumnezeu, să fie îngerul nostru, să ne vegheze de sus“, a postat mezina pe celebra reţea de socializare.

Monica Gabor a ajuns în ţară la aproape 48 de ore de la aflarea veştii că mama ei a murit, deoarece se afla la Los Angeles şi i-a fost mai greu să prindă un zbor spre Europa.

Când a ajuns în România, ea nu a discutat nimic cu presa, doar s-a urcat într-o mașină care o aștepta la terminalul „Sosiri“ și a plecat spre Bacău.



Odată ajunsă în oraşul natal, Monica Gabor s-a dus direct la biserica în care era depus trupul mamei sale, a sărutat-o pe aceasta şi a îngenuncheat lângă sicriul ei. Cu toate că durerea i se putea citi pe chip Monicăi, tabloidele au dezvăluit detalii incredibile despre înmormântarea Veronicăi Bulai, de care s-a ocupat fosta soţie a lui Irinel Columbeanu.

Potrivit ziarului Click, administraţia cimitirului unde a fost îngropată Veronica Bulai a spus că Monica Gabor a ales ca loc de veci pentru mama sa o groapă săpată la marginea cimitirului, deoarece aceasta era cea mai ieftină variantă.

„I se propusese iniţial un loc de veci în cimitirul din centrul oraşului.

Numai că acolo preţurile pornesc de la 1.000 de euro şi ajung la 6.500 de euro. Aici ar fi avut ca variantă să cumpere de la un proprietar un loc de veci, cât de cât aranjat. Dar a refuzat. Ne-a întrebat care e cea mai ieftină soluţie şi a luat locul acesta: 700 de lei, la care s-au mai adăugat 300 de lei, munca groparilor. În total, 10 milioane de lei vechi“, a spus un angajat al cimitirului.

Mai mult de atât, jurnaliştii de la WOWbiz au aflat cât ar fi costat şi cum ar fi arătat locul de veci la care ar fi renunţat o persoană, pentru a fi vândut către surorile Gabor. Se pare că acel cavou pe care o familie din Bacău îl scosese la vânzare era aranjat, plin de marmură, şi costa 3.000 de lei.



În ziua în care Veronica Bulai a fost înmormântată, toate bliţurile aparatelor de fotografiat erau îndreptate spre Monica Gabor.

Din păcate pentru fosta soţie a lui Columbeanu, faptul că paparazzii au fotografiat-o non-stop a scos la iveală un lucru mai puţin plăcut despre vedetă. Chiar în momentul în care mama ei era coborâtă în groapă, Monica Gabor a răspuns la telefon, vorbind preţ de câteva minute cu iubitul ei, Mr Pink, după cum a anunţat WOWbiz.

În timp ce surorile Alina şi Ramona plângeau la căpătâiul celei care le-a dat viaţă, Monica nu a vărsat nicio lacrimă şi, ca să poată continua nestingherită discuţia telefonică, vedeta s-a ascuns în spatele tabloului mamei.



După înmormântare, surorile Gabor au plecat în localitatea Săuceşti, acolo unde au stat şi cu o noapte înainte de înmormântare.

Potrivit apropiaţilor, ele nu au vrut să-şi petreacă noaptea în locuinţa în care a stat mama lor, deoarece era un loc încărcat cu prea multe amintiri, dar nici în locuinţa tatălui lor, deoarece acesta încă are probleme cu alcoolul.

28 August 2013
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Miuta pe 3 Sep 2013, 17:06
    Pt. Derek....

    ......... nu vrei matale sa mai pui mana pe gramatica si apoi sa critici.....

    0
    0

  • dana pe 28 Aug 2013, 23:34
    Rusine

    Buna, Am vrut sa citesc acest articol, ca sa vad daca aveti ceva in plus fata de alti jurnalisti de 2 lei pe care mandra noastra tara ii are. Din pacate, ptr mine si ptr majoritatea cititorilor, totul este la fel. Domnilor mazgalici, daca vreti sa fiti intr-adevar numiti jurnalisti cu valoare. nu mai scrieti articole de acest gen. A murot o femeie oarecare, cum spun altii, este adevarat, ca se face mai mult tam.tam ..e din cauza ca fetele sunt persoane publice. Nu le simpatizes pe aceste surori..insa..haideti sa fim oameni..le-a murit mama, au nevoie de intimitate..ce, vreti sa stea la taclale cu voi si sa va spuna voua tot ce-au facut ele din minutul cand s-au urcat in avion spre Romania si pana dupa inmormantare?? Ce daca a cumparat un loc de evci mai ieftin? Ptr ce atata fala.? Toti, si noi, si voi, mergem tot acolo..nu luam cu noi nimic..nu putrezim altfel daca stam intr.un loc de veghe de 3000 sau 1000. Cum v-ati simti oare voi, acesti jrnalisti de 2 lei, daca vi s-ar incalca intimitatea, daca cineva v-ar scormoni in viata..daca ar sti si cel mai mic secret al vostru..ar publica totul..daca cineva din fam voastra ar muri..si ar veni sa stea 24 dinn 24 pe capul vostru..ce fel de oameni sunteti??Daca au ele ceva de spus, o sa va spuna, la momentul potrivit..dar nu cand vreti voi.Ati ajuns de rusine, ne faceti de rusine peste tot, numai stiri si emisiuni de 2 lei..ce naiba e cu tara asta??

    6
    0

  • negru cornelia pe 28 Aug 2013, 18:07
    Inmormintarea in familia Gabor_ Monica si Ramona

    Foarte urit din partea voastra ca o birfiti si in momente tragice pentru ea. Este o fata de-a noastra, ce va facut?. Inmormintarea este o mare tristete pentru familie. Ea trebuie sa se desfasoare intr-un cadru sobru, intim ....a-ti mers peste ele ca la circ? va mirati unde sa va mai bagati " nasul'. De ce sa nu o ingraope in pamint ? din pamint venim? Le-a lasat cumva mari averi si le valorifica pentru a o inmorminta ? Au facut o alegere buna! Nu conteaza cum ne ingropam , ci conteaza cum murim. Eu am 56 de ani si am cumparat loc de veci desi sunt perfect sanatoasa. Nu vreau sa deranjez copii mei, destul vor fi tristi. Si nu sunt nici bogata dar care ca asa trebuie. Sa va fie rusine voua, si CONDOLEANTE pentru fete! Cornelia

    6
    1

  • DERECK pe 28 Aug 2013, 16:43
    IN URMA MORTII LUI MASA ;

    - CE FACE DEPRAVATA ACEASTA ATITA TAM,TAM !!? , CE NU STIE CINE A FOST EA IN URMA CU CITIVA ANI ? , S-AU A UITAT CINE A FOST ? ! , - O DEPRAVATURA ! , SI IN FOND CINE A MURIT ? , - O FEMEIE CA TOATE FEMEILE , CA DOAR MAMA-SA STIA CINE ESTE MONICA SI ULTERIOR LA FEL A AJUNS SI SORA-SA ! GATA TERMINATI O DATA CACI N-A MURIT VREO ,S-AU VRE-UN SFINT ! ........ , .

    2
    9

  • Eugenia pe 28 Aug 2013, 16:20
    Din nou Nicole

    Revin Nicole. Invatzä baräm acum cä simplificare verbului este - nu se scrie IE, cu simplu E, nu cum ai scris tu "asta ie prea plina de ea".

    0
    1

  • Eugenia pe 28 Aug 2013, 16:16
    Pentru Nicole cea agramatä

    Mäi fato, inainte de atzi debita PERLELE invatzä ceva gramaticä. lasatima se scrie läsati-mä, deoarece vine din unirea a douä cuvinte, respectiv mä läsati, la fel si lasato se scrie läsat-o Cä nu suporti pe X sau pe Y... dar incultura ta o suporti? Ai reusit sä faci cel putin scoala elementarä?

    0
    1

  • bla bla pe 28 Aug 2013, 15:30
    buna

    voi aveti impresia ca stau banii pe garduri chiar daca sunt intr-o tara straina nu sunt fete de milionarii

    2
    1

  • nicole pe 28 Aug 2013, 15:26
    trezitiva

    care dintre voi ati fi putut raspunde la telefon in timp ce mama voastra era lasata in groapa?lasatima cu monica ca nu iubeste pe nimeni decat pe ea .ca sa nu mai vorbim si de irinuca pe care a lasato tatalui ei,femeia asta ie prea plina de ea,nu o suport si nu stiu cate persoane din tara asta o suporta.

    2
    4

  • ileana pe 28 Aug 2013, 13:17
    vai voua cand va venii vremea judecatii barfitorilor

    nu am cuvinte santeti de tot c....u nu aveti respect pentru nimic sa va fie rusine jurnalisti de doi lei

    6
    0

  • Ana pe 28 Aug 2013, 10:56
    nesimtit articol si autor

    Uratenie sufleteasca denota acest articol ! Bai iulian-autorule, cine esti tu sa scrii despre durerea unui om in fata mortii ? ai capacitatea de a intra in suflete sa le masori durerea ? cu astfel de "articole" uratiti judecata celor "slabi " care sunt in stare sa creada prostiile insirate de tine aici si de altii in emisiuni de c...t prezentate de unii ca tine, recte maruta, gherghe si ionescu ... DUREREA acelor fete doar Dumnezeu o cunoste si o alina ! Modul napraznic in care a murit mama lor a cutremurat o tara intreaga , dar sa nu uitam ca femeia aceea ( Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca! ) era in PELERINAJ , un lucru placut lui Dumnezeu . Exista o vorba :"DEGEABA ESTI INGROPAT LANGA TEMELIA BISERICII DACA TOATA VIATA NU AI CAUTAT-O " Vai voua care credeti ca un cavou aurit /sicru ventilat sau alte trasnai moderne vor fi apreciate de Dumnezeu :)) Vietuirea curata si frumoasa , "credinta , nadejdea si dragostea " sunt "pasaportul" catre EL !!!

    15
    1

  • mona pe 28 Aug 2013, 10:20
    Monica Gabor

    Nu credeti ca durerea se poarta in suflet? si ce daca nu a plans? nu toti se manifesta la fel, dar toti sufera la pierderea unei persoane dragi.Voi , ziaristilor, vroiati sa numarati lacrimile varsate de fiecare? Sa va fie rusine, in asemenea cazuri faceti comentarii rautacioase,sa nu va ajunga si pe voi soarta in acest fel.Iar cu locul de veci, o mai ajuta pe mama lor un mormant mai scump? o invia cumva un cavou? De ce nu lasati oamenii sa isi planga pe cei plecati in liniste, fara sa fiti mereu cu aparatul de filmat peste tot.Putin mai multa decenta se cere in asemenea momente.

    14
    2

  • Nela pe 28 Aug 2013, 08:59
    Gata bârfa, aferim

    'Dragi jurnaliste de douä parale. Oricum ar fi fost tot gäseatzi subiect de bârfä, cä altfel nu stitzi sä vä facetzi meseria, vai de capul ei de meserie, pt. care nu avetzi nici har, nici chemare, nici respect. Nici moartea nu vä face sä avetzi mai multä demnitate si respect? Trebuie sä FORFECATZI totul, ca sä avetzi subiecte? Oricum ar fi fost, tot gäseatzi motive de bârfä: cä rochia Monicäi era cu buline albe... deci jignire la adresa doliului impusw, cä nu si-a strâns pärul, eventual sä se radä in cap ca sä arate durerea, dacä lua groapä mai scumpä - cä sicriul era prea ieftin desi a vrut sä se dea MARE cu banii cheltuitzi, dacä a luat groapä ieftinä - cä este sgârcitä... desi, de fapt ea a venit ultima dintre surori, deci nu ea a contractat cu cimitirul. Chiar vä imaginatzi cä libertatea presei este GROAPA LUI EUGEN BARBU unde mahalaua este in floare? Rusine, trecetzi la munca agrticolä, desi, nici acolo mahalagismul nu este acceptat, tzäranii au infinit mai multä eticä.

    12
    2

  • andruta pe 28 Aug 2013, 07:11
    inmormantare

    Nu vreau sicriu bogat/Ci-mi impletiti un pat din tinere ramuri....scria candva Eminescu, ce conteaza oameni buni, unde esti ingropat, slujba la biserica, un pic de praznic, cum se spune la romani, etc.etc....

    12
    4

  • maurica pe 28 Aug 2013, 01:26
    monica gabor

    Parca mai conteaza unde e inmormantata si cat a costat locul.In sfarsit cineva intelege ca a da bani multi pe chestii cae dupa moarte nu-ti mai folosesc..e numai fala si risipa.Asta numai la noi la romani se intampla..in alte tari ii incinereaza si gata ..fara prea multe cheltuieli si fast..

    22
    4

  • gabyoo pe 27 Aug 2013, 22:59
    vai vai

    Ce va place sa scormonitiii in viata altora!!! Si ce daca a luat un loc de vecii ieftin, care e problema!! daca lua unu de 6000. € se scria ca a luat unu scump ca sa se falesca si tot nu era bine!!! -D-zeu sa aiva grija de sufletu acestei femei.....

    23
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod