Top 6 bărbaţi celebri şi urâţi cu femei frumoase

Deşi nu sunt de o frumuseţe covârşitoare, unii ar spune că sunt chiar urâţi, aceşti bărbaţi au un şarm aparte, sunt poate puţin misterioşi şi pot cuceri cele mai frumoase femei cu o singură privire. Cum este posibil?

Conform studiilor, un cuplu în care femeia este mai atrăgătoare decât bărbatul are şanse mai mari de reuşită decât un cuplu în care partenerii sunt la fel de atrăgători. Este cunoscut faptul că pentru bărbaţi, aspectul fizic al partenerei este mai important decât alte calităţi, în timp ce pentru femei felul în care se comportă bărbatul de lângă ele este mai important decât frumuseţea lui fizică. Şi, oricum, frumuseţea este o chestiune destul de subiectivă, pentru că o persoană poate fi percepută ca fiind urâtă de unii şi frumoasă de către alţii.

Poate te-ai întrebat şi tu cum de frumoasa Heidi Klum s-a îndrăgostit şi s-a căsătorit cu Seal. De multe ori, bărbaţii "urâti" sunt mai cuceritori decât cei arătoşi, care aşteaptă să le vină totul "de-a gata", sunt imaturi şi, uneori, chiar lipsiţi de farmec, nu-i aşa?
2 Martie 2011
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • AlexandraNed. pe 26 Mar 2011, 09:33
    Jay-Z

    Ce aveti mai cu jay-z??? chiar super tipul!

    4
    0

  • elena pe 11 Mar 2011, 00:10
    reclame

    Buna, reclamele care apar pe pagina si nu ma lasa sa citesc diverse articole sunt extrem de agasante. Puteti face ceva in privinta asta?

    5
    0

  • an pe 8 Mar 2011, 20:16
    elisa

    au spus ca e de origine romana,nu ca este romanca. citeste cu atentie.

    3
    0

  • Elisa pe 2 Mar 2011, 18:35
    Elsa Pataky e albaneza.

    Mai informati-va.

    3
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod