Tina Turner, la 73 de ani, pe coperta revistei Vogue. Vezi cum arată!

Mai bine mai târziu decât niciodată. La fel gândeşte şi Tina Turner care, la 73 de ani, a decis să pozeze pentru prima dată în renumita revistă Vogue. Celebra cântăreaţă a apărut pe coperta numărului din luna aprilie a ediţiei germane. Pentru descrierea fotografiei de pe copertă a fost folosit textul "Simply The Best", titlul unui cântec celebru lansat de vedetă în 1989.

Astfel Tina Turner devine, la 73 de ani, cea mai în vârstă vedetă care apare pe coperta revistei Vogue. Înainte de pictorialul oferit de celebra cântăreaţă, acest titlu era deţinut de actriţa Meryl Streep, care a pozat în 2012 pentru coperta celebrei reviste la vârsta de 62 de ani.

Supranumită "Regina Rock 'n' Roll", Tina Turner se poate lăuda cu o jumătate de secol de carieră, câştigând inimile a milioane de fani cu ajutorul timbrului vocal apart.

Artistă senzaţională şi femeie puternică, Tina nu a avut parte de o viaţă uşoară, având parte de un soţ extrem de violent.

Tina Turner, al cărei nume adevărat este Anna Mae Bullock, s-a născut pe 26 noiembrie 1939, în Brownsville (Tennessee). După liceu, Tina s-a mutat la Saint Louis, atunci capitala blues-ului, unde l-a întâlnit pe Ike Turner, un chitarist cu opt ani mai în vârstă decât ea. Primul lor single "Fool in Love" a urcat pe primul loc în topul Hit Parade. Consacrarea ei în cariera solo a venit în 1966, odată cu lansarea piesei "River Deep Mountain High", compusă pentru ea de Phil Spector.

Tina s-a retras din viaţa publică după turneul său care e avut loc în 2008/2009.
Cântăreaţa a învăţat limba germană şi s-a mutat în Elveţia în 1995, pentru a locui cu partenerul său de viaţă, Erwin Bach.



Artista a început să practice budismul de la mijlocul anilor '70 şi consideră că fericirea este secretul frumuseţii şi tinereţii fără bătrâneţe. Cum reuşeşte să se menţină în formă? Multă mişcare şi o dietă sănătoasă. "Nu mă abţin de la niciun aliment dar când obţin rezultate negative mă opresc. Nu fac excese când vine vorba de dulciuri şi grăsimi," mărturisea vedeta într-un interviu.

Din fericire, Tina este "atrasă" în special de alimentele sănătoase. "Mănânc de două ori pe zi şi asta pentru că dorm foarte mult. De exemplu, la micul dejun consum banane, kiwi, pepene galben şi pâine neagră nemţească."

Pe lângă faptul că urmează o dietă sănătoasă, vedeta se antrenează până la patru ore zilnic şi spune că nu poate cânta fără să danseze pe scenă, aşa că efortul depus are rolul de a-i menţine un tonus bun şi rezistenţă fizică. Adoră plimbările lungi, somnul liniştit de minimum 7 ore şi alimentele cât mai puţin preparate.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod