Teo Trandafir, şedinţă de shopping la mare

Aflată la mare, la Mamaia, unde realizează emisiunea „Plaja lui Teo“, vedeta Kanal D Teo Trandafir a a avut parte de o sesiune de shopping memorabilă.

Concret, Teo a dorit să-şi cumpere o pereche de ghetuţe. Indecisă din cauza varietăţii de modele şi culori, vedeta a optat, în final, pentru o pereche bej-aurie. Mult mai greu a fost însă când a vrut să-şi aleagă o bluză.

„Asta nu are mânuţi“, a obiectat ea, stâlcind intenţionat pluralul de la „mânecuţe“, stârnind râsetele vânzătoarei. „Prin asta se vede ficatul“, s-a lamentat în faţa unei bluze cam „găurite“. Din „off“, un domn aflat în magazin i-a sugerat să cumpere rochiţa pe care vedeta tocmai o luase de pe raft: „Ia-o pe asta, că e lungă.

O porţi şi de Revelion“.



Teo a fost în vervă şi plină de umor şi la magazinul de pălării. După ce a probat câteva cu boruri largi (pe care ea le-a numit „ligheane“), s-a decis pentru o pălărie model Audrey Hepburn, pe care vânzătoarea, onorată şi flatată de vizită, i-a oferit-o cadou. Pălăria este doar unul din lunga listă de cadouri pe care Teo le-a primit de la fanii ei.

„În general, primesc roşii, legături de pătrunjel sau leuştean de la oamenii din piaţă. Eu vreau să le cumpăr, dar oamenii insistă să mi le ofere cadou.

Din cauza asta nici nu mai merg la cumpărături. Mi-e ruşine să primesc roşii de la oameni care se străduiesc să le vândă şi să facă şi ei un bănuţ. Azi am primit de la oamenii de pe plajă un pachet de cafea, o sticlă de ţuică de Zalău şi un portret de-al meu, în creion, făcut de un domn. Le mulţumesc“, a povestit amuzată Teo, după ce a încheiat sesiunea de shopping.

17 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod