Petrecere surpriză de ziua lui Şerban Huidu

Miercuri, 16 iulie, Şerban Huidu a împlinit 38 de ani. În cinstea Cârcotaşului şef, colegii au organizat o petrecere surpriză, aşa că marţi seară, la ora 00:00, întreaga gaşcă de Cârcotaşi i-a cântat la unison „La mulţi ani!”.

Echipa a pregătit evenimentul în cel mai mic detaliu, fără să-i dea nimic de bănuit sărbătoritului. Pregătirile au început cu o săptămână înainte, iar Şerban a fost chemat la unul dintre colegi acasă, motivul invitaţiei fiind altul. Echipaţi cu tricouri pe care scria cu litere de-o schioapă "Suntem cârcotaşi! De-ai dracu' şi de ambiţioşi", colegii au năvălit din toate direcţiile şi l-au felicitat pe aniversat. Felicitările, masa şi dansul au durat până dimineaţă, iar distracţia a fost pe măsură.



"Suntem o echipă de aproape 40 de oameni şi, suntem mândri că suntem în echipa asta. Unii dintre noi sunt de 15 ani, de la început, alţii au venit pe parcurs, o parte au renunţat între timp la job-urile în televiziune, dar au ales să rămână doar la Cronică, ca proiect separat. Aici, la Cronică, avem un prieten de la care am învăţat şi încă mai învăţăm, un prieten la care am văzut că să stai între atâţia oameni cu păreri diferite, care se mai ceartă între ei, nu e chiar aşa simplu, un prieten care îţi este alături atunci când ai nevoie de sprijin, un prieten coleric dar care, din fericire, nu se supără dacă nu ai  aceeaşi părere ca a lui, un prieten care nu se laudă cu câte ştie sau face  pentru alţii, un prieten mişto rău! La multi ani, Serban Huidu!!!", a fost mesajul întregii echipe pentru Cârcotaşul care a împlinit 38 de ani, din care 15 ani i-a dedicat primului său copil, “Cronica Cârcotaşilor”, care din toamnă va reveni la Prima TV, într-o nouă formulă.

17 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod