Talent. Mihaela Rădulescu, criticată pentru operaţii şi pentru ţinutele curajoase


Mihaela Rădulescu, prim-plan din timpul emisiunii. Aduce cu Cher, vedeta americană
Proaspăt operată şi aranjată, Mihaela Rădulescu a încercat să-şi ascundă vârsta de aproape 47 de ani. Mulţi telespectatori au fost şocaţi de asemănarea vedetei cu Cher, un alt star dependent de operaţii estetice.
Prima ediţie a show-ului nu a fost live, astfel că telespectatorii au putut admira mai multe ţinute purtate de Mihaela Rădulescu. În acest sezon, diva a venit cu o schimbare în ce priveşte apariţiile sale. Miza au fost picioarele lungi. A purtat rochii scurte, tocuri înalte, chiar şi un combinezon de paraşutist, probabil o referire la relaţia ei amoroasă cu austriacul Felix Baumgartner.
”Nu zice nimeni că nu are corp frumos şi cu ajutorul bisturiului, dar asta nu înseamnă sa vii la o emisiune televizată îmbrăcată ca pe centură, mai ales când ai o vârstă!”, a comentat o doamnă pe pagina de Facebook a emisiunii.
Sunt multe postări negative la adresa vedetei. E acuzată că e prea operată, că e artificială sau că ”n-are niciun talent”. Cu toate acestea, Mihaela Rădulescu are şi susţinători: ”Eşti minunată, Mihaela!”, a scris un fan al emisiunii.
23 Februarie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod