Suferinţa unui artist. Leo Iorga nu a scăpat de cancer. Patru ani de luptă cu boala!

Fostul solist al trupei Compact va fi operat din nou. El e optimist şi speră să scape de tumorile din organism. Cu toate că e grav bolnav, a continuat să cânte în noua sa trupă Pact, alături de Adi Ordean

Leo Iorga va face o nouă operaţie pentru a încerca să scape de cancer. Este a patra intervenţie chirurgicală. Solistul de 51 de ani suferă cumplit. Problemele lui de sănătate au început în urmă cu patru ani când i s-a descoperit o tumoare la plămâni.

Sunt pe mâna unor profesionişti şi, din câte mi-au explicat, nu se aşteaptă la o operaţie foarte greaLeo Iorga
S-a operat, dar din păcate, i-au fost descoperite formaţiuni tumorale şi la cap. A urmat o nouă intervenţie. A făcut radioterapie, dar a trebuit să se opereze din nou pentru a extirpa o tumoare din zona glandelor suprarenale.
După o serie de şedinţe de chimioterapie, părea că a scăpat. Din păcate, în această săptămână se va întoarce din nou la doctor.
“Sunt pe mâna unor profesionişti şi, din câte mi-au explicat, nu se aşteaptă la o operaţie foarte grea, va fi realizată cu un dispozitiv robotizat. Adică o să mă refac repede”, a declarat artistul pentru cotidianul ”Libertatea”.
21 Septembrie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod