Ştefan Stan cântă pentru copiii cu autism

Vineri, 6 decembrie, între orele 15.00 şi 20.00, în zona de joacă Zorky’s Planet din Afi Palace Cotroceni, Kanal D organizează un spectacol caritabil cu muzică, dans, jocuri şi o mulţime de premii!
Evenimentul face parte din campania umanitară „Schimbă viitorul unui copil cu autism!“, iniţiată de Kanal D şi Asociaţia Învingem Autismul, cu sprijinul Europa FM şi Zorky’s Planet.

Vedetele Kanal D vor petrece ziua de Sfântul Nicolae alături de susţinătorii campaniei „Schimbă viitorul unui copil cu autism!“ şi de toţi cei prezenţi în spaţiul Zorky’s Planet în această zi de sărbătoare. Simona Pătruleasa, Mădălin Ionescu, Liviu Vârciu, Gabriela Cristea, Gabriel Coveşeanu şi Raluca Lăzăruţ sunt doar câteva dintre vedetele care “vor da în mintea copiilor” pentru o zi, de dragul micuţilor cu autism, notează traiestemuzica.ro.

Atmosfera va fi întreţinută de Ştefan Stan, Neylini, Kate şi Maria Radu, Dory Saleno, Romeo şi Julia Saleno.
În  plus, cei prezenţi se vor putea bucura de spectacol de magie, pictură pe faţă, jocuri, dar şi de momentele de dans şi muzică oferite de grupurile de copii Mondodance, Danceworld, corul Nostalgia şi trupa Contrapunct.
5 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod