Ştefan Bănică jr. Secretele unui succes în showbiz de un sfert de secol!

Proaspăt intrat în juriul concursului de talente "X Factor", Ştefan Banică jr. continuă să guste din plin succesul de care se bucură în showbiz de un sfert de secol. Muzica, actoria şi televiziunea sunt cele trei pasiuni pe care ştie să le îmbine perfect, acesta fiind şi secretul carierei sale pe care el însuşi o consideră a fi cu adevărat împlinită.

Celebritatea a fost înscrisă în destinul lui Ştefan Bănică jr. încă de la naştere (18 octombrie 1967), fiind fiul marelui actor Ştefan Bănică (decedat în anul 1995) şi al Sandei Liteanu.

A cucerit prima oară publicul cu rolul protagonistului din serialul "Liceenii", unde şi-a demonstrat din plin moştenirea talentului actoricesc. Au urmat apoi şi alte succese cinematografice mari, spectacole de teatru apreciate la scară largă, concerte susţinute peste tot în ţară şi proiecte de televiziune cu audienţe record.

Ştefan Bănică jr. continuă să fie un nume greu in showbiz. Aşadar, care sunt secretele din spatele succesului său neafectat de trecerea timpului?

Indiferenţa faţă de părerea altora

Ştefan Bănică jr. şi-a explorat vocaţia încă de la vârsta de 5 ani, când s-a confruntat cu o mare dilemă privind meseria pe care şi-ar fi dorit să o aleagă la maturitate. Iniţial a oscilat între clovn, "miliţian" şi actor, alegând în cele din urmă a treia variantă. Iar când a facut-o, a început să studieze atent modelul american al actorului complet, care ştie să joace, să cante şi să aibă o conexiune reală cu publicul său, chiar dacă asta însemna să facă lucrurile diferit:

"Mulţi m-au criticat pentru faptul că mergeam şi la teatru şi cântam, însă de la un moment dat încolo mi s-a produs un declick şi nu m-a mai interesat.
Dacă eu cred în ceva, nu mai contează ce spun ceilalţi"
, a declarat artisul într-o emisiune televizată.

6 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod