Starurile si secretele frumusetii lor (I)

Vedetele au trucuri si solutii incredibile pentru frumusetea lor.
Vedetele au trucuri si solutii incredibile pentru frumusetea lor. Surprinzatoarea colectie de secrete, publicata recent de Marie-Claire, dovedeste ca si vedetele sunt, inainte de orice, femei practice. Solutiile lor sunt, pe de o parte, mai mult decat accesibile, pe de alta ieftine, dar nu in ultimul rand, inedite si originale. Eva.ro l-a imprumutat pentru tine.

Buze model Tyra Banks


Frumoasa mulatra nu foloseste nici un fel de crema speciala pentru buzele ei, ci doar vaselina pura pe care o maseaza pe buze, folosind o periuta fina. Sterge surplusul si lasa vaselina pe buze, toata noaptea (daca se poate!). In ceea ce priveste arma anti-celulita, Tyra Banks foloseste cafea macinata oparita cu putina apa, atat cat sa se inmoaie cafeaua, pastrand toate ingredientele active. "Amestecul cald este cel mai bun tratament impotriva celulitei", sustine ea. Acesta se maseza in zonele sensibile, folosind o manusa si zatul de cafea.

Gomajul cu zahar al lui Jessica Biel


Frumoasa actrita face in fiecare dimineata dus cu zahar. O lingura de zahar brun, amestecat cu gel de dus, este gomajul pe care il foloseste Jessica. Amestecul este pus pe o manusa de dus pe care o foloseste ca sa se maseze din cap pana in picioare, dupa ce si-a udat pielea. Masajul dureaza pana cand zaharul din amestec se topeste. Adica fix vreo 5 minute. Se clateste si straluceste o zi intreaga. Jessica Biel foloseste zahar brun, dar merge si cel clasic.

Lamaia magica de la Evan Rachel Wood


Vedeta are un truc la care nu renunta pentru nimic in lume atunci cand are de tratat un cos. Singura metoda la care apeleaza este o compresa mica cu suc proaspat de lamaie, aplicata pe locul inflamat. Ea sustine ca metoda este eficienta si ca usuca foarte repede leziunea, fara sa lase urme inestetice.

Baia frantuzeasca a lui Teri Hatcher


Inegalabila Susan, "nevasta disperata", Teri Hatcher are un truc infailibil pentru frumusetea pielii sale. Teri pune in apa de baie un pahar de vin rosu (250 ml). In functie de moment sau de starea ei de spirit mai adauga fie cateva picaturi de uleiuri esentiale, tonice sau calmante. In aceast "preparat" Teri Hatcher se relaxeaza 15 - 20 de minute.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod