Starurile si secretele frumusetii lor (I)

Samponul lui Nicole Kidman


Renumita pentru culoarea blond venetian a parului, Nicole Kidman il intretine cu ingrediente naturale. Se spala pe cap doar cu galbenus de ou si sampon bio. Si, ca sa mentina nuanta spectaculoasa a parului ei blond natural, Nicole Kidman amesteca in apa pentru clatit un pahar cu suc de afine. O solutie cu adevarat incredibila!

Buze cu efect creat de Gwen Stefani


Renumita pentru buzele sale Gwen Stefani nu uita niciodata ca peste ruj sa aplice o urma de luciu transparent. Efectele acestui truc au contribuit, cu siguranta la celebritatea sa.

Piele de matase in stil Eva Herzigova


Vedeta aplica, in fiecare saptamana, o pasta de argila alba pe piele. O lasa sa actioneze cinci minute, apoi se maseza cu o perie de lufa. Operatiunea "piele de matase" de termina cu un masaj bland, pe tot corpul, cu ulei de migdale dulci.

Solutiile simple ale lui Naomi Campbell


Ca sa-si intretina parul minunat, in ciuda manevrelor brutale ale stilistilor, Naomi Campbell foloseste ulei de masline. Top-modelul aplica aceasta metoda inainte de a se spala pe cap. Isi strange in coc parul bine uns cu ulei de masline, de la radacina pana la varf, vreme de o ora. Se spala apoi, doar cu sampoane bio sau foloseste produse pentru bebelusi.

Sfaturile bunici, respectate de Queen Latifah


Simpatica actrita foloseste si acum sfatul bunicii sale pentru ingrijirea pielii si a parului – bicarbonatul de sodiu. Queen Latifah amesteca o lingura de bicarbonat in gelul de dus, la fel si in sampon. Efectele bicarbonatului sunt multiple. Atenueaza efectele agresive ale chimicalelor din produsele folosite si lasa pielea si parul stralucitoare si curate. Bicarbonatul combate cosurile si iritatiile pielii.

Balsamul de par al lui Alysson Paradis


Cantareata (sora mai mica a Vanessei Paradis), foloseste in loc de balsam de par, lapte de corp. Este solutia miraculoasa si ideala pentru parul foarte uscat al lui Alysson. Dupa ce s-a spalat pe cap, si-a sters foarte bine parul, si cand acesta este aproape uscat isi unge parul de la radacina, pana la varf cu lapte de corp. Parul devine matasos, stralucitor si foarte usor de pieptanat.

Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod