Spice Girls: Cum au fost şi cum au ajuns. Cât de mult s-au schimbat!

Melanie Brown, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Emma Bunton şi Victoria Beckham sunt fetele fenomen care au făcut furori în anii ’90 în lumea muzicii. În 1994 au înfiinţat trupa Spice Girls, iar în anul 1996 urcau pe primul loc în topurile muzicale din 30 de țări cu single-ul "Wannabe". Succesul de care s-au bucurat cele cinci fete a fost asemănat chiar cu cel al trupei The Beatles.

Cu vânzări ce depăşesc 75 de milioane de discuri, Spice Girls este considerată şi azi una dintre cele mai de succes trupe feminine din lumea întreagă, iar hitul lor de debut, "Wannabe", cel mai bun cântec al unei trupe de fete. În 1996, membrele trupei au primit câte o poreclă din partea revistei Top of the Pops Magazine, Baby, Sporty, Scary, Ginger şi Posh, porecle care au fost pe placul vedetelor şi mai târziu chiar adoptate de cele cinci fete.

Ultimul album Spice Girls a apărut în 2000, material la care au participat doar Mel B, Mel C., Victoria și Emma, căci Geri Halliwell părăsise formația din mai 1998. Trupa s-a reunit în 2007 pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes. Iată cum arată acum fostele componente ale celebrei trupe.

Geri Halliwell - Ginger Spice

În 1999, Geri a decis să părăsească Spice Girls pentru o carieră solo, dar nu a reuşit să atingă acelaşi succes ca şi în trupă. În 2006 a adus pe lume primul său copil, o fetiţă pe nume Bluebell Madonna, ale cărei naşe sunt Victoria Beckham şi Emma Bunton. În prezent, Geri este designer şi a lansat propria linie de lenjerie intimă.  Focoasa roşcata a trupei are acum 40 de ani şi arată mai bine ca niciodată. Ani la rând s-a luptat cu kilogramele în plus şi a fost chiar la un pas de moarte din cauza dietelor epuizante, după cum ea însăşi recunoaşte, dar acum a ajuns în sfârşit la silueta visată.



Victoria Beckham - Posh Spice

După destrămarea trupei din 2001, Posh a urmat o carieră muzicală solo. Primul single, "Out of Your Mind", a ajuns pe locul al doilea în UK Singles Chart, fiind cea mai bună clasare a ei de până acum. Însă moda i-a adus mai mult succes Victoriei decât muzica, ţinutele care-i poartă numele fiind la mare căutare printre vedete. În prezent, Victoria este mamă a patru copii, are un soţ devotat alături şi o carieră de succes în lumea modei.



Mel B - Scary Spice

După destrămarea trupei, Mel B a lansat două albume solo după care a renunţat la cariera muzicală. Şi-a încercat norocul în actorie şi televiziune, fără mare succes. Este mama a trei copii, Phoenix Chi (cu dansatorul olandez Jimmy Gulzar),  Angel Iris (cu actorul Eddie Murphy) şi Madison (cu Stephen Belafonte, cu care s-a căsătorit în anul 2007).



Emma Bunton - Baby Spice

La cei 37 de ani, vedeta a rămas la fel de sexy ca pe vremea în care cânta alături de Spice Girls. După ce trupa s-a destrămat, Emma a încercat o carieră solo, după care a început să apară din ce în ce mai rar în lumina reflectoarelor. În prezent, Emma este mamă a doi copii: Beau Lee Jones şi pe Tate Lee Jones. Cântăreaţa este căsătorită cu tatăl copiilor, Jade Jones, de 12 ani.



Melanie Chisholm - Sporty Spice

Vedeta în vârstă de 39 de ani a lansat 5 albume solo, având una dintre cele mai de succes cariere muzicale dintre cele cinci fete. În 2009 a devenit mamă pentru prima dată, aducând pe lume o fetiţă, Scarlet Starr. Este împreună cu tatăl fetiţei, Thomas Starr, din 2002.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod