Sinuciderea unei vedete: Mama Mălinei Olinescu renunţă la "apartamentul blestemat"

Doina Spătaru îi cedează partea ei de moştenire Codruţei Olinescu, sora artistei.

Doina Spătaru îi cedează partea ei de moştenire Codruţei Olinescu, sora artistei. Artista a decis să îi lase fiicei ei, Codruţa, apartamentul în care a locuit Mălina, după ce vor fi definitivate la notariat actele de succesiune.

 

"Toate cardurile Mălinei sunt în casă. Nu ştiu câţi bani sunt în cont şi, dacă aş şti, ar interesa asta pe cineva? Probabil că sunt bani în contul ei, deocamdată uşa apartamentului ei e sigilată, cheile de la casă încă nu ni s-au dat până când nu vom veni cu un act succesoral.

După ce vom prezenta acest act, vom primi cheile de la casă şi lucrurile care au fost ridicate de acolo de Poliţie în vederea cercetărilor. Apartamentul Mălinei îi va reveni surorii ei, Codruţa, eu renunţ la partea mea”, a declarat Doina Spătaru ziarului "Ring", citat de "Click!".


Mălina Olinescu a murit în noaptea de 11 spre 12 decembrie 2011, după ce a căzut de la etajul şase al blocului în care locuia, situat în zona Gării de Nord din Bucureşti.


Cântăreața a fost înmormântată pe 16 decembrie, la cimitirul Sf.

Vineri din Bucureşti, în prezenţa câtorva sute de persoane. Singura slujbă de care a beneficiat a fost cea de lângă mormântul în care a fost depusă, întrucât Patriarhia Română a considerat că, în urma primelor cercetări efectuate de Poliție, artista s-a sinucis, astfel încât ea nu a avut parte, ca toţi creştinii, de o slujbă în interiorul bisericii.


Mălina Olinescu s-a născut în 1974 și a fost fiica cântăreței Doinei Spătaru și a actorului Boris Olinescu.

Joi, 29 ianuarie, ar fi împlinit 38 de ani.


Citește mai multe declarații ale Doinei Spătaru pe site-ul click.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod