Simona Halep, un model de modestie, eleganță şi discreție


Și iată că printre atâtea fotomodele goale de conținut, printre atâtea vedete de plastic sau de tinichea, se ridică această fată care arată ce este acela un serviciu adevărat, care știe să întoarcă mingile trimise ca să o doboare, care nu cade psihic în momentele grele, care și-a găsit curajul și independența destinului.

Există o teribilă foamete de rezultate în sportul românesc, rezultate pe care cândva, având un sistem funcțional, le produceam. Dar ele nu sunt în măsură să explice eșarfa de dragoste în care a fost înfășurată Simona Halep. Cred că adevărata măsură a iubirii care se întoarce acum către ea stă în această demonstrație, la vârf, că binele poate să și învingă.
andrei-crciun
8 Noiembrie 2014
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lucia_i86 pe 10 Nov 2014, 14:12
    E o mare campioana.

    Felicitari! Pe langa muncitoare, mai e si cinstita. Chiar e un model.

    0
    0

  • Eva pe 8 Nov 2014, 23:41
    super

    Intr-adevar Simona e un miracol pentru Romania, un miracol neasteptat, nechemat, nesperat. Pe unii ii incurca, pe altii ii descurca la minte. Asta inseamna ca voi, jurnalistii trebuie sa fiti mai selectivi si mai critici cand "scoateti in fata" toate adunaturile cu titluri de "vedete". Deja ne-am saturat de ele, nu credeti ca ar trebui sa faceti ceva in sensul asta??

    0
    0

  • kiki pe 8 Nov 2014, 11:02
    asta da,articol

    Va felicit pt acest articol,cu un minus pt atingerea politica,ce nu are ce cauta aici. Ar fi minunat daca tinerii ar citi,ar intelege,si ar urma acest exemplu RAR in peisajul romanesc plini de 'buruieni'

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod