Sharon Stone la 58 de ani: Ce mai are de arătat fosta bombă sexy

Vedeta din „Basic Instinct“ a postat pe Instagram câteva imagini în care demonstrează că orice vârstă are frumuseţea ei.

La 58 de ani, Sharon Stone ne oferă o altă faţetă a personalităţii sale, una care în urmă cu două decenii părea de necrezut. Fosta bombă sexy s-a transformat într-o femeie cu stil, capabilă să-şi accepte vârsta şi să-şi folosească la maximum renumitul coeficient înalt de inteligenţă.

În această săptămână, actriţa a postat pe Instagram o serie de imagini realizate pe platoul de filmare. Ea apare în două instantanee alb-negru; în primul, foarte reuşit, ea priveşte undeva spre orizont, iar în cealălalt poartă ochelari de soare şi se află lângă echipa sa de machiaj.

Ea a făcut şi o poză color, în care ţine pe umeri un pardesiu bej şi priveşte spre apus.

Fără să fie foarte aranjată, vedeta nu a evitat un cadru foarte apropiat, lăsând la vedere câteva riduri, semn că nu se fereşte să arate publicului aşa cum este ea de fapt.

Sharon Stone nu a dezvăluit la ce film lucrează. Cea mai recentă producţie pentru care a filmat anul trecut a fost "A Little Something For Your Birthday" şi este posibil să lucreze pentru aceeaşi peliculă, relatează cotidianul britanic Daily Mail.
Ultima sa apariţie pe marele ecran a fost în "Mothers And Daughters", alături de Courteney Cox.

Fotografiile postate de Sharon Stone semnalează o etapă de maturizare a vedetei. În 2015, la 57 de ani, ea poza nud pentru revista Harper's Bazaar, sugerând că încă nu a schimbat registrul cu care ne-a obişnuit în perioada de glorie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 26 Ian 2017, 10:38
    Mdeah...

    Sigur ca da, s-o fi maturizat instantaneu, in cateva luni. De la poze nud la 57, la doua poze "artistice", la 58. Clar isi accepta varsta!

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod