Secretele miresei: Ce a făcut Kim Kardashian ca să arate perfect în ziua nunții

Kim Kardashian a purtat o rochie haute couture semnată de Riccardo Tisci


Cuplul Kardashian - West şi invitaţii săi s-au deplasat apoi cu un avion privat la Florenţa, unde cele două vedete s-au căsătorit în fortăreaţa

300de mii de euro a costat închirirea pentru o noapte a fortăreţei din Florenţa
, închiriată cu suma de 300.000 de euro pentru o noapte.

Forte di Belvedere a fost construită în 1590, pentru marele duce Ferdinando di Medici, în scopuri de apărare şi ca semn al puterii şi bogăţiei celebrei familii. Până în secolul al XX-lea, fortăreaţa a servit ca sediu al trupelor de garnizoană, apoi a găzduit expoziţii şi evenimente.

Autorităţile locale au confirmat că evenimentul a fost oficiat de un pastor protestant.

Lista invitaţilor a fost ţinută în mare secret, însă, potrivit unor informaţii din presă, la ceremonia de nuntă ar fi fost invitaţi atât vedete din lumea muzicii, precum Jay-Z şi Beyonce, cât şi personalităţi din lumea modei, cum ar fi Riccardo Tisci, designerul casei de modă Givenchy, Karl Lagerfeld şi editorul-şef al ediţiei americane a publicaţiei Vogue, Anna Wintour.

Însă, potrivit presei mondene, Jay-Z şi Beyonce au decis în cele din urmă să nu participe la eveniment.
Beyonce a publicat, de altfel, o fotografie pe platforma Instagram, alături de urări de fericire şi viaţă lungă pentru cuplul Kardashian-West.

De asemenea, Anna Wintour a absentat de la eveniment motivând o obligaţie de familie.

O sursă a declarat pentru Star Magazine că "Robin Thicke, Jared Leto, Jonah Hill, Anna Wintour, Oprah Winfrey, Will şi Jada Pinkett Smith, Prince, Karl Lagerfeld, Barack şi Michelle Obama şi Beyonce şi Jay Z au spus toţi că nu vor veni".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod