Secretele miresei: Ce a făcut Kim Kardashian ca să arate perfect în ziua nunții

Tenul starletei americane a fost impecabil. Meritul îi aparține și make-up artistului Mario Dedivanovic, care a dezvăluit câteva din trucurile pe care le-a folosit.

A fost nunta anului, așa că mireasa a făcut tot posibilul pentru a fi perfectă. Pentru asta, vedeta, care şi-a schimbat recent numele şi pe reţelele de socializare, devenind Kim Kardashian West, a apelat la un prieten foarte vechi, care o cunoaște foarte bine și pe mâinile căruia se putea lăsa cu ochii închiși: Mario Dedivanovic, un make-up artist foarte solicitat de vedete, a avut grijă ca ea să arate perfect la marele eveniment.

200de invitaţi au fost prezenţi la nunta lui Kanye West cu Kim Kardashian
Întors de la Florența, acolo unde Kim și Kanye West s-au căsătorit sâmbătă, Dedivanovic a spus, miercuri, într-un interviu pentru Channel Nine's Mornings, că fondul de ten și conturul ochilor sunt elementele esențiale pe care se bazează frumusețea starletei de televiziune. "Am machiat-o pentru nuntă și a fost minunat", a spus el.

Mario, care a cunoscut-o pe Kim acum cinci ani, în timpul unei ședințe foto, la New York, a mărturisit că, în ciuda audienței mondiale de care s-a bucurat nunta vedetei, el nu a avut emoții în privința rolului important pe care l-a jucat în acest eveniment. "Am lucrat mult timp împreună, așa că sunt obișnuit cu chipul ei. A fost o experiență frumoasă. Ea a arătat uimitor", a spus expertul în machiaj.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod