Sean Penn este în continuare îndrăgostit de soția lui cu 31 de ani mai tânără, care a depus actele de divorț: „Mi-am distrus căsnicia”

Sean Penn își asumă răspunderea pentru destrămarea celui de-al treilea mariaj al său, cu actrița australiană Leila George. Actorul în vârstă de 61 de ani spune că el este vinovat pentru faptul că Leila a intentat divorțul în urmă cu șapte luni.

„Există o femeie de care sunt foarte îndrăgostit, Leila George, pe care o văd din când în când acum, pentru că mi-am distrus căsnicia”, a declarat actorul într-un interviu pentru Hollywood Authentic, citat de Page Six.

Citește și: Victoria Beckham a purtat un diamant de 2,6 milioane de dolari la nunta fiului său, cu o semnificație specială


„Am fost căsătoriți practic un an, dar timp de cinci ani, am fost un tip neglijent”, a adăugat starul american.

Penn a dezvăluit că nu a înșelat-o niciodată pe Leila, în vârstă de 30 de ani, dar recunoaște că a pus pe primul loc înaintea relației alte lucruri, printre care și alcoolul.

„Mi-am permis să cred că rolul meu în alte chestiuni era mult mai important. Precum faptul de a fi deprimat total și de a consuma alcool și a lua Ambien (n.
red. un medicament sedativ pentru tratarea insomniei) la ora 11 dimineața, de a mă uita la știri, de a urmări era Trump, de a privi și a fi complet disperat”, a spus Penn.

El a vorbit și despre diferența de vârstă de 31 de ani dintre ei, despre care crede că a avut un rol în destrămarea căsniciei, dar și despre obiceiul lui de a consuma alcool și a urmări obsesiv situația evenimentelor de la nivel global.

„Se pare că - și asta te va șoca - femeilor tinere, frumoase și incredibil de amabile, care se căsătoresc cu un bărbat cu mulți ani mai în vârstă, nu le place, de fapt, să descopere atunci când se trezesc după o noapte de somn odihnitor că noul soț este pe canapea, după ce s-a trezit la 4 dimineața, urmărește la televizor tot felul de prostii care se întâmplă în lume și decide la 10:30 dimineața că este un moment bun să bea o votcă, să ia un Ambien și să spună 'Bună dimineața, iubito.
Voi dormi pentru câteva ore, ca să scap de toate prostiile astea', a declarat el.

Deși nu știe dacă sunt șanse de împăcare, Penn spune că încearcă să fie un bărbat mai bun pentru Leila.

„Acum, când spăl vasele, nu mai răspund la telefon. Dacă sunt cu soția mea pentru o zi, nu îmi țin telefonul deschis, deși jonglez cu multe lucruri. Nu le gestionez mai bine dacă răspund la telefon. Pot ține telefonul închis și pot să nu mă uit la știri timp de 12 ore”, a declarat actorul.

„Și chiar și atunci când sunt stresat, nu mai sunt la fel de stresat cum eram. Pentru că toți am avut inima frântă la un moment dat”, a adăugat Penn.

În ciuda faptului că vrea să se schimbe, starul a recunoscut că apelează în continuare la alcool și somnifere ca să adoarmă noaptea, dar spune că acum nu se mai bazează pe ele pentru a se „ascunde de lume, așa cum făcea în trecut”.

Leila George a intentat divorț în luna octombrie a anului trecut, după numai un an de căsnicie.
Penn a fost observat purtând în continuare verigheta.

Cei doi s-au căsătorit în secret în iulie 2020, după patru ani de relație. Câteva zile mai târziu, actorul a confirmat faptul că s-a căsătorit.

„Am avut o nuntă COVID. Prin asta vreau să spun că a fost o ceremonie oficiată prin Zoom, la noi acasă, la care au participat cei doi copii ai mei și fratele ei”, a dezvăluit Penn la acea vreme, în emisiunea „Late Night with Seth Meyers”.

Leila George, care este fiica actorului Vincent D’Onofrio, este cea de-a treia soție a lui Sean Penn. El a mai fost căsătorit cu Madonna, din 1985 până în 1989, și cu actrița Robin Wright, din 1996 până în 2010. Penn și Wright au împreună doi copii - o fiică pe nume Dylan, în vârstă de 30 de ani, și un fiu, Hopper, de 28 de ani.

El a mai avut o relație și cu actrița Charlize Theron de la finalul anului 2013 până în vara lui 2015.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
13 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod