Victoria Beckham a purtat un diamant de 2,6 milioane de dolari, cu o semnificație specială, la nunta fiului său

Victoria Beckham a ales să poarte un colier cu o semnificație specială la nunta fiului său, Brooklyn. 

Creatoarea de modă, în vârstă de 47 de ani, a transformat un diamant de 21,5 carate, în formă de pară, într-un pandantiv. Diamantul, care a fost fixat inițial într-un inel, i-a fost oferit de soțul său, David Beckham, în ziua în care celebrul cuplu l-a botezat pe Brooklyn, primul lor copil, în anul 1999. Potrivit specialiștilor citați de Daily Mail, diamantul are o valoare estimată la 2,6 milioane de dolari.

Citește și: Hugh Jackman e îndrăgostit ca în prima zi. Mesajul emoționant pentru soția lui, la aniversarea a 26 de ani de căsnicie


Piatra prețioasă a fost inclusă într-un colier, pe care Victoria l-a purtat la nunta fiului său cu Nicola Peltz, care s-a desfășurat la reședința familiei Peltz din Palm Beach.


Potrivit Vogue, diamantul de 21,5 carate este acum un pandantiv fixat pe un lanț din aur de 18 carate, realizat prin tehnica filigran.

Colierul a fost piesa statement purtată de fosta membră Spice Girls în ziua nunții fiului său și a completat rochia de tip furou argintie, pe care ea a creat-o special pentru această ocazie.

Pandantivul în care a fost inclus diamantul este realizat dintr-un lanț de aur creat în anul 1870 și care include un simbol special numit „figa”. Acest simbol este folosi ca talisman și are rolul de a proteja împotriva energiei negative și de a aduce noroc.
Cu toate acestea, în unele culturi simbolul figa este considerat ofensator și are conotații sexuale.


Nu doar Victoria a apelat la superstiții în ziua cea mare a fiului său. Fostul model Claudia Peltz, mama miresei, le-a cerut designerilor Valentino să coasă pe rochia de mireasă a fiicei sale un simbol împotriva deochiului și un mesaj cusut cu ață albastră.

Creațiile vestimentare ale Victoriei au fost purtate și de alte invitate, printre care Eva Longoria, cea mai bună prietenă a sa, Jackie, mama lui David Beckham, și modelul Mia Regan, iubita lui Romeo, cel de-al doilea copil al creatoarei de modă.


Nunta lui Brooklyn cu Nicola Peltz, fiica unui om de afaceri american, a costat 3,5 milioane de dolari, potrivit Daily Mail.
La evenimentul care a avut loc în Palm Beach, Florida - pe proprietatea în valoare de 103 milioane de dolari a lui Nelson Peltz, tatăl miresei - au fost invitate 600 de persoane, printre care și staruri precum Venus Williams, Mel C sau Gordon Ramsay.

Nicola a purtat o rochie de mireasă cu o croială dreaptă și bretele, completată de un voal lung și mănuși din dantelă. Creația Valentino a fost realizată special pentru ea, în urma unei colaborări strânse între viitoarea mireasă, stilistul ei și echipa de designeri a casei de modă italiene.


În discursul său din timpul nunții, tatăl miresei le-a cerut invitaților ca în locul cadoului de nuntă să facă donații pentru a susține victimele războiului din Ucraina.
Nelson Peltz are o avere netă de 1,6 miliarde de dolari și investiții de 8,5 miliarde de dolari, potrivit Forbes.

Brooklyn și Nicola s-au logodit în iulie 2020, după ce și-au făcut relația publică în luna ianuarie a aceluiași ani. 

„Cu două săptămâni în urmă i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine și a spus da”, a scris Brooklyn la acea vreme într-o postare pe Instagram, în care apărea alături de iubita sa. „Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Promit să fiu cel mai bun soț și, într-o zi, cel mai bun tată. Te iubesc”, a continuat tânărul.

Foto: Hepta; Instagram/Victoria Beckham

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod