"Săracul" Alec Baldwin: Actorul își pune mâinile în cap când nevasta își face o poză

"De ce nu poți să urci în mașină ca un om normal?", pare să o întrebe el pe Hilaria, care s-a fotografiat din nou într-o ipostază amuzantă.

Nu-i prima "pățanie" de acest gen la care sărmanul Alec Baldwin participă cu dezinvoltură. Ce altceva poate face când soția lui, Hilaria, dependentă declarară de yoga și renumită pentru pozele ei hilare, se dă în spectacol în fiecare zi? Important e că acest joc amuzant le priește și le prinde bine.

Ultima ispravă a vedetei în vârstă de 30 de ani, este poza pe care ea a postat-o duminică pe Instagram: întinsă pe spate, cu picioarele în mașină și sprijinită în palme pe asfalt, Hilaria se întinde bine-merci și zâmbește spre obiectivul camerei foto, în timp ce actorul are o reacție care sugerează că e sătul de câtă yoga a văzut în ultima vreme.

Ceva de genul: "Doamne, iar o apucă!".

Până și câinele familiei se uită în altă parte, numai să nu mai vadă așa ceva, remarcă, pe un ton amuzat, ziarul britanic Daily Mail.

Lângă această fotografie, soția lui Baldwin a scris un mesaj drăguț: "Hilaria, de ce nu poți să urci în mașină ca un om normal?".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod